Power Meet 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 1.1.2011.

 1. Pontiac65

  Pontiac65 1st gear

  Mökki varattu jo viime vuonna lähtiessä ja laivamatkat hommattu tammikuun alussa.

  Aika rouheet hintaerot Siljan ja VikingLinen matkahinnoissa.

  Siljalla mentäessä meno-paluu kahdella autolla ja kahdella hytillä on 698e
  ( 4hlö. ja kaksi ison auton paikkaa )

  ja Viikkarilla sama homma 1420e!

  Eli Siljalla mennään ja tullaan :D
   
 2. chevyukko

  chevyukko 1st gear

  minkäslainen paikka toi mälaren camping on?? onkos siellä tilaa??
   
 3. rokki383

  rokki383 Gearhead

  virallisella sivulla oli 7 ja 8 päivä vaan ne pelipäivät, eiks lauantaina oo muka mitn virallista ohjelmaa, kai nyt sentään poweri alue on. no vyryllä ja monakolla ainaki lähetää, mukaanlähtevistä juopoista ei vielä tietoa, nii joo
  FINSKA RAGGARE :poff:
   
 4. BigBlock-V8

  BigBlock-V8 3rd gear

  Näköjää iha arpakoneella tulee hinnat!! :rotfl: Meille kaks autoo ja kaks hyttiä suunnillee satasen enemmän! Siljalla siis. No keskiviikkona lähetään.

  Edit: Eiks tää oo virallinen sivu? http://www.bigmeet.com/
   
 5. 85840845

  85840845 Gearhead

  Mistä te noita hintoja revitte, just varasin 2 autoa-8 hlöä,2 hyttiä molempiin suuntiin 360€. NG LI to-su
   
 6. impala67

  impala67 Gearhead

  niin sen hytinhän kuuluu olla autokannen alla, eihän muualla ole tunnelmaa! samaa hintaluokkaa täällä. NG LI, to-su
   
 7. Pontiac65

  Pontiac65 1st gear

  AAAaaaaa.. Nos jos sieltä autokannen alta ottaa hytin niin sitten.. :lol:

  Me ollaan niin fiinejä että otettiin ihan kaks kahden hengen hyttiä niin on kummallekkin pariskunnalle omansa. Ja reippaasti autokannen yläpuolella. 8)

  Kerran kesässä sitä vaan tulee ruotsissa käytyä. Mutta samaa hintaluokkaa on meillä aina ollut matkat. Yllätti vaan toi viikkarin hinta.
   
 8. Pontiac65

  Pontiac65 1st gear


  Me lähdetään sunnuntaina 3 päivä stadista ja tukholmasta takaisin päin 10 päivä. Sekin vaikuttaa noissa Siljan hinnoissa että onko club asiakas vai ei. Aika hyvän alennuksen saa sillä kortilla.
   
 9. BigBlock-V8

  BigBlock-V8 3rd gear

  No joo on näköjää noissa meijän matkoissakin eroja.. 8 henkeä, kaks autoa, ja Ison diisselin vieressä (vai alla?) nukutaa kuiteski... :rotfl:
   
 10. Peltojussi

  Peltojussi 2nd gear

  Varasin jo viime kesän Powerista lähtiessä koko hotellin. Enää pari huonetta tyhjänä.
   
 11. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  On noissa laivamatkoissa näemmä rouheet hinnat sesonkiaikana, ja tietysti eroa, mistä lähtee, mihin palaa ja millä varustamolla (toiset menee Viikkarilla, toiset valkoisilla "ryssänlaivoilla" ja osa Finnlinesilla / miellyttävintä oli aikanaan mennä Seawindillä, mutta kun meni pahus ulkomaalaisomistukseen, niin ei kestänyt pitkään, kun tavallinen matkustajaliikenne lopetettiin niissä kokonaan / taisi se tosin olla jo sitä ennenkin ulkomaalaisomistuksesa / olisi muuten ollut mielenkiintoista nähdä mitä olisi tapahtunut, jos norjalainen yritys olisi saanut ostettua Siljan, kun niiden tarjoushan oli tiettävästi rutkasti enemmän kuin virolaisten - mikä lie mafia vaikuttanut taustalla) :eek: Edullisimmillaan pääsee tietysti päivävuoroilla Turusta, jää sitten enemmän rahhoo käytettäväksi vaikka sinne Powerin rompetorille. Meitä lähtee Viikkarilla (Åbo-Stockholm) neljä henkeä isokorisella, on myös hytti mennen tullen, ja maksaapi saman verran per lärvi kuin cirka 12,5 litraa isolohkon menovettä :wink: Meillä Viking Club kortti, mutta ei siinä dramaattista eroa ole ilman korttiakaan ostettuun matkaan...
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Taitaapi halvimmaksi loppupeleissä tullaFinnLink Naantalista Kapellskäriin. Sen hintoja kun vertaa muihin, kannattaa muistaa ruokien sisältyvän lippuhintoihin. Eli vertaillessasi Siljaan ja Vikingiin, lisää niiden lippuihin laivalla ruokaan menevät rahat, saat vertauskohdan. Tax Freetä FinnLinkin laivoilla ei ole, sillä ne ei poikkea Ahvenanmaalla.
   
 13. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Kävin juuri laskemassa mielenkiinnon vuoksi tuota hintaa päivävuorolla (illalla kallimpi kuten muillakin varustamoilla) Finnlinesilla (sama kuin Finnlink) ja sain verailukohteeksi ^^ seuraavat hinnat yhteen suuntaan, paluumatkasta saa rapattia -20%, kun varaa paluumatkan menon yhteydessä:

  -auto 30€
  -henkilöt 45€/lärvi (eli 4 x 45€ = 180€)
  -hytit AB4 sisähytti 30€

  Eli edestakainen päivämatka Finnlinesilla maksaa kaikkinensa 432€ (meno 240€ + paluu 192€) :eek: (hintaan sisätyy kaksi ateriaa per lärvi), joten verrattuna meidän matkaamme (4 hlö + auto + hytti mennen tullen päivävuorolla Viikkarilla), saamme syödä laivalla siis 352 euron edestä, jotta matkat olisivat ikään kuin saman hintaiset :wink: Niin ja kaiken lisäksi Kapellskäristä on pidempi ajomatka Västeråsiin (164 km) kuin Tukholmasta (113 km) :rotfl:
   
 14. impala67

  impala67 Gearhead

  henk.koht. on lähestulkoon sama vaikka hinta olis kaksinkertainen, poweriin lähdetään tietystä paikasta tietyllä paatilla jotta nähdään ne tuttuja maksimaalinen määrä. laivamatkahan on elämys, jossa saunaosasto ja pallomeret ovat olennainen osa... heee, en tosiaan ole menossa perheen kanssa. kippistä ja nähdään. toivottavasti ei taas jouduta tulemaan ratikkakiskoja että ehditään viimeisenä paattiin
   
 15. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  ^Juu ei tässä mitää kisaa ole, kuka matkustaa edullisimmin :lol: Kunhan tuossa vähän vertaillaan hintoja, jotta jos joku haluaapi matkustaa edullisemmin, niin tietää vähän mitä tarjolla on. Ja ainakin itse sijoitan rahojani mielummin vaikka rompetorilöytöihin kuin matkustamiseen :wink: Tuota Suomen ja Ruotsin väliä kun on tullut sahattua viimeisten yli 20 vuoden aikana 2-5 kertaa vuodessa, niin se laivamatka on ehdottomasti se reissun tylsin osuus, vaikka onhan se mukava istuskella kannella kauniilla säällä. Olihan noi Power reissut vielä 90-luvun alussa sellaisia ryyppyreissuja, mutta nyt ei tulis mieleenkään olla kännissä näissä tapahtumissa - saa irti paljon enemmän ja muistaakin jotain tapahtumasta. Tää on nyt 22. vuosi perättäin Powerissa, ja toivottavasti katkeamaton putki jatkuu ainakin 40 kertaan :eek:
   
 16. impala67

  impala67 Gearhead

  no selvä joo. sikana olet symppis teema on olut meilläkin teemana pitkään -varmaan jatkossakin. juu saa enempi reissusta muistikuvia ilman koheltamista. jos muistaa vaan malttaa joskus mielensä. mutta pahoin pelkään...että pilkkuun asti taas joraillaan laivallakin.
  liput oli viikkarilla mulle 280e menopaluu 4henkeä+auto.
   
 17. buick65

  buick65 Gearhead

  ekaa kertaa olisi tarkotus poweriin lähteä, ja ollaan mietitty että minne tuonne kannattaisi majottua? jos nyt enään hotelleja/mökkejä on vapaana..
   
 18. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Voipi olla vaikeata, ellei mahdotonta löytää nukkumapaikkaa vielä Västeråsista, mutta aina kannattaa koittaa ja soitella tai lähetellä sähköpostia hotelleille tai matkustajakodeille. Jos ei ole kauhian perso nukkumispaikalle (pääosassa on kuitenkin tapahtuma, eikä hotellilla nuokkuminen), niin Västeråsin ulkopuoleltakin löytyy noita matkustajakoteja tai B&F-paikkoja (esim. Strömsholmista, tää nyt vaan yhtenä esimerkkinä: www.stromsholmsvandrarhem.com/). Tai sitten ihan telttamajoituksella leirintäalueelle, niitäkin löytyy jopa pääkallopaikan läheisyydestä (niissä ei kyllä juurikaan pysty nukkumaan ilman kunnon känniä) :odroll: Etsivä löytää paikkansa eli ei muuta kuin netistä bongaamaan majoituspaikkoja, mutta kantsii pitää kiirusta :eek:
   
 19. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ja kannattaa katsoa kartasta vähän matkan päästä paikkakuntia, ainakin Sala, Eskilstuna, Köping & Enköping ovat vielä ihan inhimillisen matkan päässä.
   
 20. buick65

  buick65 Gearhead

  juu ei tosissaan niin väliä nukkumapaikoilla, telttaileen ei kummiskaan meinata ellei sitten muuta vaihtoehtoa ole. Sen verran monta päivää tulee oltua reissussa. Jos vaan tiedät jotain hyvä majapaikkoja niin kerro ihmeessä. 8)
   

Kerro tästä muillekin!