Power Meet 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Mizuz, 1.1.2011.

 1. jaketin

  jaketin Gearhead

  Ei pääse, vaikka kuinka mieli tekee :x
   
 2. ponupena

  ponupena 1st gear

  just varasin matkan! :lol: keskiviikkona turusta siljalla... ja melkosen edullinen 6 hengelle! pitkäkatto täynnä apinoita! :rotfl: ketää lahen suunnalt menos kyseiselle paatille?
   
 3. Swinger

  Swinger Gearhead

  Torstaina 7.7 aamulaivalla ruotsiin ja maanantaina aamulaivalla takas suomeen.. autossa olis ehkä yks paikka vapaana jos jotain kiinnostaa ? majoitukset ja laivat sun muut kondiksesssa.. ´69 swingerillä mennään..
  Matka JKL-HKI-TKU JNE...
   
 4. trooper

  trooper 1st gear

  olisi 3 huonetta tarjolla Scandicista,varasin 5 mutta vain kahdella on käyttöä...soitelkaa viimeistään sunnuntaina 0400 903729,sen jälkeen peruutan varaukset..
   
 5. MH-77

  MH-77 1st gear

  Maanantai aamusta lähetään ajeleen Nääsvillestä neljän hengen voimin, -66 Barracudalla. Rauhallista matka-ajoo pohjosiin, Tornion kohalta yli ruottin puolelle ja siit lähetään rannikkoo pitkin alaspäin. Tarkotus olla keskiviikkona pelipaikoilla.
   
 6. sibe70

  sibe70 Gearhead

  tiistaina iltalaivalla yli,keskiviikko iltana valmiina pelipaikalla.
   
 7. trooper

  trooper 1st gear

  Scandicin huoneet meni tarvitseville.. :D
   
 8. impala67

  impala67 Gearhead

  kiitos!!!
  vinkki; keskustan etage hotelliin tuli 2 huonetta vapaaksi...
  www.choicehotels.se
   
 9. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  joo, vesteroossin on lähtö vaikka onkin meilltä ryöstetyssä ruåtsissa ( sori KPL) :rotfl: :rotfl: ...tynkä-suomi. :rotfl: :rotfl:
   
 10. Stout

  Stout 3rd gear

  Kiitoksia taas Heikkisj:lle perinteisestä matkakuumeen nostatuspaketista tuli extrojen kera tänään postilaatikkoon, kyllä olisi ketuttanut jos ei olisi tullut matkaa varattua. Niin ja menohan on keskiviikkona Turusta. Jokos Cuda sai tuoreimman hankintansa nippuun jotta pääsee Waasan rytmiryhmän kera reissuun?
   
 11. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Kiitoksia! Näin ollen Ibisistä vapautuu yksi huone mutta siinä on ikävää se että se on torstaille ja lauantaille ei siis perjantaille siinä välissä.
  (joku sieltä siis varannut aiemmin huoneita pelkästään perjantaille)
   
 12. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Hyvä että ennättivät perille, aina vähän jännittää posti(e)n kanssa. Tervetuloa!
   
 13. rokki383

  rokki383 Gearhead

  tässähän ois vielä kokonaista 4 päivää aikaa tehä vyry remonttia, ei tuu ees kiire :mad: jos sais laatikon vaikka tänää paikoilleen ja sille lauhturin ni sehän vois olla ihan jees, me lähetää torstain viikkarilla, perinteisesti, vyryllä monakolla ja veikan impalalla 8)
   
 14. Letku

  Letku 3rd gear

  Kolme yötä ja Olssin nokka sojottaa kohti Stadia, rannasta sit Viikkarilla Ruotsin puolelle... 8)
  Se ois eka poweri edessä. :D
   
 15. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Ja jos sattuu Powerin reissulla bongaamaan hienoja brittituotteita niin ovat todennäköisesti ihan aitoja:
  Bentley Rally Sweden
  On muuten aika asiallista (ja arvokasta) kalustoa. Tuollaisilla Bentley-harrastajilla on sitäpaitsi maine että niitä autoja käytetään kans´. Harmi että sattuu päällekkäin, nimittäin muuten olisi kyllä pitänyt vääntäytyä katsomaan kun noilla ajavat kilpaa raviradalla 9/7...
   
 16. Make_O

  Make_O 3rd gear

  -64 Polaralla to. wiikkarilla stadista matkaan ja su. takaspäin . Taitaa olla näin että toi kulkupeli on käyny viimeksi v -78 Ruåtsin maaperällä? :D
   
 17. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Ja muistakaa sitten, että siellä Ruohtissa on se promilleraja minimaalisen pieni! :soosoo: Ja poliisit tykkäävät tulla puhalluttamaan jo heti satamaan, mikä on toki ihan passeli juttu. Jo 0,3 promillesta menettää heti korttinsa eli reissu takuuvarmasti pilalla...

  Kjellen sanoilla: "So enjoy the 2011 Power Big Meet and play by the unwritten rules. No drinking and driving - foreign visitors MUST know that even a tiny bit of alcohol is not permitted by the police".
   
 18. raggar

  raggar 3rd gear

  Nyt lähetään 8)
   
 19. Raameli

  Raameli 1st gear

  huomenna huomenna 8) :odroll:
   
 20. rötvä

  rötvä 1st gear

  Koko vuoden odotettu reissu vaihtu sitten hautajaisiks. Pitäkeehän meikäläisenki edestä kivaa ruåttinmaalla!
   

Kerro tästä muillekin!