POWER MEET 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JAMANT, 13.7.2011.

  1. musse67

    musse67 3rd gear

    Mikä päivä meno? Meidän retkue menee keskiviikkona iltalaivalla.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Samalla mennään. :) Torstaiaamuna Tukholmassa. Onko monta autoa lähdössä?
     
  3. musse67

    musse67 3rd gear

    Mä lähden kaverin kanssa täältä viiskutosella ja Tampereelta tulee pari mustangia.
     
  4. sami

    sami Gearhead

    Matkat viking linella varattu jo viime vuoden puolella. Hotelli jutut nyt hieman sekavat ja meinannu tökkiä niitten osalta.
    Jos siis majoitus suunnitelmat menee perseelleen niin mulla on tarjolla jollekkin 2kpl 4-henk hyttejä sekä 2kpl autopaikkoja.

    lähtö 4.7 keskiviikkona illalla viking line helsinki ja paluu 9.7 maanantaina aamulla viking line helsinki.
    Matkat tarttee maksaa viimeistään 23.6 eli jos ei olla majoituksesta saatu selvyyttä 21.6 mennessä niin luovun noista.

    yv:tä voipi laittaa jos kiinnostaa.
     
  5. Karjala

    Karjala 1st gear

    Tuota, suomileiriin jos haluaa telttapaikan, niin mistä numerosta tavoittaa yhteyshenkilön, ko kuulemma piti varata etukäteen? Ja puhuuko hää suomea? :)
     
  6. Karjala

    Karjala 1st gear

    Jep jep, apu aina lähellä, että kai siellä sitä valtion metsää on ihan riittävästi minne hiiligrillin ja teltan pystyttää..... Kiitos :wc:
     
  7. CTS

    CTS Gearhead

    Tuolta löytyy numero, ja kyllä siellä kaikki tähän asti on suomea puhuneet.
    http://www.katajaiset.se/
     
  8. Karjala

    Karjala 1st gear

    Kiitos. 8)
     
  9. rokki383

    rokki383 Gearhead

    torstain viikkarin eläinkuljetuksella lähtö ja maanantai aamuna on taas kovin hiljasia poikia helssinkissä. 3 autollista meiltä. ja suomileirin futiskentän parhaat mestat on meille varattu, me ollaan se sika majotus keksittykkin.......
    ei taida keretä furya leimaamaan tänäkään kesänä.... alan miehet ajaa liimakilvillä :rotfl:
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  11. trooper

    trooper 1st gear

    Viime yönä maksoin matkat..Finnlinkillä taas yli. 8) 3 tai 4 henkilöä ja toivottavasti toimivalla autolla.
    Ei ole epävarman taloustilanteen takia ikinä tarvinnu miettiä näin pitkään lähteäkö ollenkaan mut päätin että jo mielenterveyden takia on pakko päästä :D ..Taitaa olla kesän ainut reissu..
     
  12. 220seb

    220seb 3rd gear

    satunainen vierailija

    onko 5.7 poweriin tulijoita ilta 8 laivalla,valtatie 8 alaspäin kohti turkua?ajattelin jotta letkassa mukavampi cruisalla.
     
  13. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Kröhöm...se sohva sinne lavalle?? :poff: :poff:

    1purehell:Hyvä ajoneuvovalinta...varsinkin kun allekirjoitusta katsoo.:wink:
     
  14. Travelin_man

    Travelin_man 1st gear

    Se olis sitten keskiviikkona nokka kohti Ruotsinmaata. Kameraa tulee koitettua kantaa mukana etcetc, toivottavasti sää suosisi.
     
  15. Manomerkkuri

    Manomerkkuri 1st gear

    Kannattaa olla hereillä Tukholmassa Norrtullin kohdalla. Siitä eteenpäin 15 km matkan Västeråsia päin on siltatyömaita ristiin rastiin. Sekä sunnuntai maanantaipaluuseen kannattaa varata aikaa.
     
  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    HUHUU!! Nyt olis jollekulle Poweriin haluavalle laivaliput, kyyti ja mukavaa matkaseuraa tarjolla! Meitä oli aluksi 4 äijää lähdössä, mutta sattuneista syistä johtuen yksi joutui perumaan lähtönsä ja varamiehellekin tuli este viime tipassa.

    08-eteläiseltä lähdetään kohti Turkua keskiviikkona puolilta päivin (laiva lähtee ilta kahdeksalta) Paluu maanantaina aamulla. Kovin pitkää mutkaa ei aleta tekemään, mutta jos sopivasti matkan varrelle osuu niin tervetuloa jousille!

    Liput on siis hankittu ja ne kustansi 72€/nenä (meno-paluu). Bensaa tarvii joskus tankata, muttei sitäkään kohtuuttomasti pala. Nyt siis halvalla mukaan. Leirintä on varattu Suomi-seuralta, eli sekin on hoidossa.

    Vain yksi mahtuu mukaan, sorry.

    Soita suoraan: 045-6714765 / Seppo

    ps: Kysy vaimolta/tyttöystävältä lupa ennenkuin soitat.

    pss: Myös naiset saa tulla!
     
  17. Zombi-E

    Zombi-E 1st gear

    lähenee! <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif" alt=":p" title="" />
     
  18. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Customit on varmaan taasen Skultunassa..? Myöpäs ollaan jo matkalla: Oulussa menossa ja "kainalon" kautta muna persiissä- siis matkamuna.
    Muutenkin erinlainen reissu: vajaa kaksi vuotias tytär mukana, mutta Suomiseuralle olis vakaa aikomus tulla.. tosin varmaan hieman siihen syrjempään
    Saa nähdä mitä tästäkin tulloo. Onneks kalusto toimii ja näillä "tavallisilla" leirintäalueillakin riittää elämää, ettei tytölle tule kulttuurishokki. ;D
     
  19. tötterö

    tötterö 1st gear

    <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif" alt=":D" title="" /> sikabuick laulaa taas...mustavalkosin lokinsiivin lennetään johannisbergii telttailemaan,,, <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="" /> sama wanha hauska porukka (kouvola,kausala,forssa) musta sotaratsu laukkaa taas .... ;( toivottavast, tai jotaa, hmm paraisten porukkaa menos wanhoille leiri paikoille? reelin´n´rockin´roling <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/wink.gif" alt=";)" title="" />
     
  20. tötterö

    tötterö 1st gear

    .. niii juu kouvolan laululiiterit lähtee torstain, viis kait meit letkas on, hmm muitaaksein... <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif" alt=":D" title="" /> mut lahti wahvistaa sit satamas...tai jotaa...sit myö pojat jaainaskii
     

Kerro tästä muillekin!