pp- summermiting cruising 4.8 Oulusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja anttijakku, 25.7.2007.

  1. anttijakku

    anttijakku 1st gear

    Elikkä meillähän oli tarkotus lähtä nuihin rientoihin mukaan tapahtuman.

    Cruisingin pitäisi alkaa klo 16.00 kemissä ja varmaan pitäis varata pari tuntia sinne päin valumiseen? tarkempi ajan kohta ei vielä selvillä joten odotellaan tietoa?

    Reittiä vois suunnitella kans jos väliltä on halukkaita liitymään joukkoon haukipudas, kello, kuivaniemi, simo esim, esim

    Kertokaa mieli piteitä?? kokoontumis paikka oulussa??

    :odroll: 8) :lol:
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Sain järjestäjiltä lisää tietoja ja kellonaikoja. Tiedot löytyy myös http://www.oshary.net sivuiltamme "tapahtumat"-osiosta, mutta tässäpä ne myös:

    Tapahtuman kesto klo 12:00-02:00. Tapahtuma Vallitunsaaressa, Keminmaassa Isohaaran voimalan vieressä. Opasteet löytyy. Cruising lähtee klo 16, kesto noin 1,5 - 2 h. Palkintojenjako ravintolassa klo 21 alkaen. Bändit alkaa soittaa noin klo 22:30.
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Letka Kemiin päin lähtee Linnanmaan markettien pihalta klo 12, reitti Haukiputaan kautta nelostielle. Letkaan voi siis liittyä myös matkan varrelta. Lähtekää mukaan, niin oshalaiset kuin muutkin!
     
  4. anttijakku

    anttijakku 1st gear

    Mielellään ilmoituksia otetaan vastaan, jos lähtee mukaan rientoihin.

    Ainakin silloin jos meinaa tulla väliltä letkan mukaan.

    yhteyshenkilö: Antti Jakku 041-4337662 valiantman@luukku.com
     
  5. anttijakku

    anttijakku 1st gear

    Sieltä löytyy sitten majoitus mahdollisuus puh: 016-221858
    sory näin myöhänen ilmoitus tähän asiaan.
     

Kerro tästä muillekin!