PPG Ditzler code 9324, vastaava Deltron koodi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kapteenikosmos, 6.2.2007.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Kyselin paikallisesta maalikaupasta (ppg) korjausoppaan koodilla maalia, mutta eipä löytyny mistään listoista. Maali on nimeltään jewel black ja käytetty ainakin e-bodyissa hanskalokeron kannessa yms. ja ilmeisesti muissakin moparin vehkeissä.

    Jos jollakin ois vastaavalle maalille koodi jolla sitä saa suomestakin taikka sekoitus ohjeet, kiitosta kuuluisi.
     
  2. Matador360

    Matador360 1st gear

    kysy coraväristä,http://www.coravari.fi/
    Ykkösväri näyttäs myyvän ppg:n maaleja Tampereella. :wink:
     
  3. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Sieltä nimenomaan kyselin ja ei löytyny. Laitoin vielä mailia ppg:n valmistajalle, mutta eivät tienneet sieläkään. Tuli kylla jostain pirun tanskasta vastaus vaikka yritin jenkkilän ppg:ltä kysyä.
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    En tiedä miten ppg:llä/muilla on noita koemaalauslaboratorioita,mut Sikkensin kanssa tekee ainakin joku oolulainen firma yhteistyötä mikäli ei ala löytyä oikeaa sävyä vaikkapa juuri paikkamaalaukseen ja homma toimii :D
     
  5. Dodge A-Body

    Dodge A-Body 1st gear

    Löytyykö osaa missä on alkuperäistä väriä näkyvissä? Jos löytyy niin malli mukaan automaalaamoon / värikauppaan ja eiku sävyttelemään. Nimestä päätellen kyseessä on joku tummahko sävy niin pitäisi kyllä onnistua.
     

Kerro tästä muillekin!