prätkäkelejä odotellessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja rb, 19.4.2013.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Pitkälle tuntuu venyvän tänävuonna kauden avaus, vaikka tuolla jotkut rohkeat jo ajeleekin.

    On joskus aikoinaan itsekkin tullut kausi aloitettua huhtikuun alussa, keleistä riippumatta ja lopetettua syyskuun loppuun ja se väli liikuttu pelkästään moottoripyörällä, auton ollessa vaimon käytössä.

    Mutta nyt ei ole kauheesti hotsittanut edes kioskireissua tehdä tuolla kuran, loskan ja hiekoitus-sepelin seassa varsinkaan kun ilman lämpötila ei kauheesti ole tosta nollasta pompannut.

    Ikävä vaan jos tästä tulee ns pysyvä ilmiö, että moottoripyöräilyä voi miellyttävästi harrastaa ainoastaan siinä juhannuksen tuntumassa muutaman päivän, kesän ollessa muuten liian kylmä tai sateinen....
     
  2. xterror

    xterror 3rd gear

    Kyllähän se on pakko uskoa että ne ajokelit kohtapuolin alkaa, älä vielä masennu! Onneksi on toi oma pärryytin niin vaiheessa vielä että hyvä jos juhannuksena pääsee koeajoille.. Oli muuten eilen eka ilta kun ulkona ollessa tuuli ei ollut jäätävän kylmää,ts kevättä ilmassa.
     

Kerro tästä muillekin!