Primer Magazine vuosikirja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja platuart, 19.2.2005.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    Kerrottakoon niille onnettomille, jotka eivät ole vielä tilanneet itselleen Primer Annual 2004 -opusta (joka on pian loppu), että seuraavista kirjastoista sitä saa lainata pian:
    Vantaa
    Helsinki
    Tampere
    Jyväskylä
    Lahti
    Järvenpää
    Oulainen
    Petäjävesi
    Joensuu
    Nurmijärvi
    Nokia
    Hämeenlinna
    Orimattila
    Hyvinkää
    Nivala
    Siilinjärvi
    Oulu
    Seinäjoki
    Heinola
    Iisalmi
    Riihimäki
    Kuopio
    Äänekoski
    Leppävirta
    Forssa
    Vaasa
    Mikkeli

    :p
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    kajaani? :-?
     
  3. platuart

    platuart Gearhead

    Eipä ole Kajaani listassa, mutta ei ole kaikki suuremmatkaan kaupungit kuten esim. Turku. Kirjaa on markkinoinut kirjastoille BTJ Kirjastopalvelu. Nuo kirjastot ovat tilanneet Annualin sen kautta lukuun ottamatta Tamperetta ja Vantaata. BTJ:n uutuuslehti on mennyt kaikkiin kirjastoihin, mutta esim. tuo edellä mainittu Turku ei silti tilaa BTJ:ltä mitään. Tamperekin näki kirjan siinä lehdessä, mutta etsi kirjan suoraan.
    Monet kirjastot ostavat myös Suomalaisesta kirjakaupasta, joten muitakin kuin listassa olevia kirjastoja saattaa olla mukana levittämässä "sanaa".

    Muutama harrastajahemmo on ottanut minuun yhteyttä, kun eivät ole Suomalaisesta Kirjakaupasta onnistuneet saamaan kirjaa. Ongelma on siinä, että Suomalaisella on kaksi varastojärjestelmää koneella. Toisesta se löytyy heti, ei tarvitse hakea kun "Primer" niin johan löytyy. Toisesta ns. "pääjärjestelmästä" sitä ei löydy koska se ei ole siellä?! Niillä on jotenkin järkevästä sellainen systeemi, että Kirjavälitys päivittää sitä järjestelmää ja kun kirja ei ole Kirjavälityksen valikoimissa, niin sitä ei löydy myöskään pääjärjestelmästä, fiksu systeemi?
    No joka tapauksessa Suomalaisella on niitä vielä reilusti,sanoo myyjä mitä tahansa, joten jos asioitte myymälöissä, niin sanokaa että katsovat molemmista listoista. Johan tilaus onnistuu. Toki useissa myymälöissä se on ihan hyllyssä, ei ihan kaikissa. Happy hunting!

    Toki kirjaa saa vielä myös minulta.
    PLATU
     
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Juu, näin Myyrmäen kirjaston uutuushyllyssä tuon hiljattain. Lainasin tietysti ihan kannatuksen vuoksi. Osaavat sitten seuraavankin vuosikirjan ostaa kun näkevät, ettei tuo ensimmäinenkään ole vain hyllyssä pölyttynyt.
     
  5. kopterix

    kopterix 1st gear

    Jee, johan löytyy Jyväskylän Suomalaisestakin Primer Annual! Eli Kauppakadun liikkeeseen mars, jos hyvä teos kiinnostaa 8)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Olipas tutun näköisiä kuvia aussien sivuilla, kuvien ottajalta ei ole kyllä mitään kysytty... Well never mind, jos tätä Overdriveä lukevat... :wink:
     
  8. platuart

    platuart Gearhead

    n. 40 kirjaa enää jäljellä, joten jos vaikka pukinkonttiin harkitset niin hopi hopi yv:tä tännepäin.

    PLATU
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    Tämä aikoja sitten Platuartista loppuunmyyty eka Annual, eli 2004, näyttäs löytyvän aika huokeesti Huuto.netistä. Kohde sulkeutuu huomenna!
    Ja tuo en ole minä, vaikka Vantaalta näyttää olevankin 8)

    http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=37570166

    PLATU
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) Mikähän liene kurttuuli harvinaisuuksien hinta parin kymmenen vuoden päästä? Ei parane kaataa absintteja oman kirjan sivuille... :wink:
     
  11. platuart

    platuart Gearhead

    Niinpä, ensimmäisistä kolmesta lehdestäkin jotkut ovat jo valmiita maksamaan 100€... :eek:

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... sc&start=0

    Ei kannata absintteja läikytellä. Harmi kun ei tullut itse säästettyä muutamaa kymmentä kappaletta noita ekoja numeroita. Toki arkistokappaleet löytyy 8)

    PLATU
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: Kyllä mää voisin myydä sulle yhen takas... jos hinnasta sovitaan. Joo nuo parit ekat iteltäkin puuttuu. Pitänee käydä pelastamassa niitä kerhon tallilta rasvaisilta käsiltä. :wink:
     
  13. F250

    F250 Gearhead



    Eikä niitä tunnu löytyvän tuollakaan rahalla.
     
  14. Otto

    Otto Gearhead

    Mulla on tossa eka Primeri hyllyssä, puuttuu ainuastaan olikos se numero kolme. Ostin aikoinaan Tampereen näyttelystä jollain taskunpohja-hiluilla, kun ei ollut rahaa siihen silmäpallo-ovisilmään.
    Onko kellään niitä 80-luvun Primer-lehtiä? Mulla on jossain yks Slow Down vai mikäs se Malan pienkustanne joskus aikoinaan oli...?
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Noita Slow Down ja Primer-lehtiä on kyllä etsitty välillä enemmän, välillä vähemmän aktiivisesti mutta ovat lievästi vaikeita löydettäviä. Enitenhän siinä harmittaa että moisia oli jonkinlainen nivaska mutta kun olivat autossa mukana ja (silloin) liki 40-vuotiaat ikkunantiivisteet olivat mitä olivat niin koko kasa kastui takaikkunalla. Ja tokihan siinä meni myös ne Slow down - and read the cruising news -tarratkin. Ensimmäisen Slow downin irtonumeron ostin muuten silloin joskus Borgin divarista. Uudemmat Primerit ovat visummassa tallessa (kiitokset vielä kerran Platulle, taisin muistaakseni saada painoksen viimeiset numerot 1 & 2). Tai pitäisiköhän käydä tarkastamassa se vesiputki siellä kellarikomerossa, ettei kävisi sama katastrofi toistamiseen...

    Billyllä oli muuten aika pitkään 90-luvulle jotain Slow Downin numeroa (sitä missä oli chopattu jenkeissä kuvattu shoebox-hoppa kannessa), tämänhetkistä tilannetta en tosin tiedä.
     
  16. Otto

    Otto Gearhead

    Niin siis olikse Slow Down-lehti Billyn juttuja?
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kyllä Billy ainakin kirjoitti lehteen. Muistanpa kuinka monenmonta vuotta sitten Slow downia myytiin Helsingin näyttelyn ulkopuolella Billyn Packardista. Packardin matkustamoon oli sitten rakennettu hillitön lehdenmyyntikoju...

    Herra Hyyppäkin on varmaan ollut lehteä tekemässä, eräänä vuonna Helsingin näyttelyn parkkiksella oli se Hyypän -59 Dodge-keulainen 2d HT Mopar josta taas Slow downia myytiin.
     
  18. pequli

    pequli Gearhead

    Pienlehtihyllyn pohjamudista noita Slow Downeja ja vanhoja Primereitä jokunen löytyi.
    Slow Downin toimitus koostui ainakin jossain vaiheessa Malasta ja Billystä sekä vakituisina avustajina Hyyppä, Tolonen ja Kari B Mikkonen.

    Primerin julkaisi Cruisingin Ystävät CRY, samoja raappahousuja kai taustalla kuitenkin vaikutti.
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) Just eilen lueskelin vanhoja suomen wheelssejä joissa oli osinkona muutama slow down sivunen. Hauskaa tekstiä!
     
  20. MP65

    MP65 1st gear

    Tuollainen löytyi "kuva-arkistoistani."
    American Car Show, vuodesta ei tietoa, Slow Downin myyjä saattaa tunnistaa itsensä. Kasettinauhuri katolla, kellähän noitakaan enään on...

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!