Primer Magazinen valokuvakisan voittajan äänestys!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 10.1.2022.

 1. kontra

  kontra Gearhead

  Primer Magazinen Vuoden Hot Rod-kuva-kilpailuun tuli määräaikaan mennessä yhteensä 25 kuvaa 16 eri kuvaajalta.
  Tarkoitus oli palkita voittaja tämän vuoden Kustom Kulture Showssa, mutta se ei ole nyt mahdollista tapahtuman peruuntumisen vuoksi. Hoidetaan "voittoseremoniat" ja ilmainen sisäänpääsy johonkin muuuhun kevään näyttelyyn, kunhan tapahtumia saa taas järjestää!

  Voittolaukaus on yleensä valittu Primerin toimituskunnan kesken, mutta nyt saa kansa päättää. Anna äänesi Vuoden Hot Rod-kuvalle.

  Äänestäminen tapahtuu ainoastaan Primer Magazinen facebooksivulla https://www.facebook.com/Primerlehti/
  Tänne Overdrivelle ei riitä taidot luomaan äänestyssivua.... Sorry Boys and Girls...

  Kirjoita pääkaetjuun mielestäsi parhaan kuvan numero. Älä kirjoita äänestysnumeroa kuvan kommentteihin, vaan pääketjuun! Vain yhtä kuvaa saa äänestää!

  Äänestysaika loppuu perjantaina 14.1.2022 klo 00.00
  Valokuvakisan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti!
   

Kerro tästä muillekin!