Primer ParkingLot Nationals #5, 7.8.2021 Karkkila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 14.6.2021.

  1. kontra

    kontra Gearhead

    Ride in-tyyppinen viides perättäinen Primer ParkingLot Nationals järjestetään historiallisella Karkkilan Högforsin Ruukkialueella punatiilisten teollisuusrakennusten katveessa.
    Luvassa on suuri rompetori, syötävää, juotavaa, livemusaa, hienoa ajoneuvoja ja hienoja ihmisiä. Sisäänpääsymaksua ei ole. https://www.facebook.com/events/206476958006549

    Elävästä musikiista vastaa The Primer Kings.
    1 setti: klo 11:30
    2 setti: klo 13:30
    https://www.youtube.com/watch?v=ciGDJ7mbXBA

    Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu rodeille, "alan" prätkille,, kustomfillareille ja kustomeille. Moottorikäyttöisten laitteiden vuosimalliraja on suunnilleen 1963...
    Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia määräyksiä koskien COVID-19-virusta. Pidäthän itse huolen turvaväleistä ja käsihygieniasta!

    Ajoneuvot ajetaan kaupungitalon eteen omalle parkkipaikalle, niin tapahtuma-alueen liikennöinin sujuvuuden takia olis suotavaa, että kaikki saapuisivat paikalle klo 10:30 menessä!
    Paikalla on liikenteenohjaus.
    Tervetuloa Karkkilaan elokuussa!!

    [​IMG]
     
    Muokattu: 11.7.2021
  2. kontra

    kontra Gearhead

    Primer ParkingLot Nationals #5 livemusiikista vastaa The Primer Kings

    Näillä jätkillä ON kokemusta, kuinka rockabillyä ja rock’n’rollia soitetaan!
    The Primer Kings luottaa vankasti kolmen soinnun voimaan!
    Bändin tyyliä on vaikea lokeroida tarkasti. Toisaalta pitääkö kaikkea lokeroida? Pohjana jokaisella yhtyeen jäsenellä on vuosikymmenten soittokokemus rockabilly- ja rock’n’roll-musiikista. Vuosikymmenten marinointi eri roots-liemissä on tuonut yhtyeen soundiin ripauksen rosoa ja bluesia, joten mistään puritaanirockabillystä ei voida puhua. Parhaimmillaan bändi on tietenkin livenä, keikoilla!

    https://youtu.be/ciGDJ7mbXBA

    The Primer Kings
    Kustom Rockabilly for Kustom People


    https://www.facebook.com/primerkings
     
  3. kontra

    kontra Gearhead

    Kovasti tuntuu olevan tapahtumia jokaisena kesäviikonloppuna.
    Harmillisesti Karkkilan Primer ParkingLot Nationals #5 osuu päällekkäin useammankin tapahtuman kanssa.
    Karkkilaan kannattaa kuitenkin tulla vaikka kauempaakin, sillä itse tapahtuma-alue on jo itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen.
    Myös rompetori on yksi kotimaan laadukkaimmista ja suurimmista, joten sitä ei kannata missata!
    Nähdään Karkkilassa 7.8.2021!
     
  4. kontra

    kontra Gearhead

    Kovasti on tullut kyselyjä järjestetäänkö Karkkilan Primer ParkingLot Nationals #5 uusien koronarajoitusten takia. Vastaus on kyllä!

    Tässä tämänhetkiset (30.7.2021) AVI:n ohjeistukset koronarajoituksista. Tämän mukaisesti tapahtuma tullaan järjestämään.

    Aluehallintoviraston määräämien rajoitusten sisältö on tiivistetysti seuraava:
    Sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitusta.

    Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa eli säilyttää turvaväli. Lähikontaktilla tarkoitetaan sisätiloissa asiakkaiden oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.

    Yli 50 henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.

    Jos sisätiloissa järjestetyssä tilaisuudessa on yli kymmenen henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 henkilöä, tilaisuuden järjestelyissä on lisäksi noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 julkaisemaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

    Lisäksi on noudatettava lain yleisiä hygieniavaatimuksia; asiakkaille on mm. tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi.

    Tervetuloa Karkkilaan 7.8.2021!
     
  5. kontra

    kontra Gearhead

    Primer ParkingLot Nationals #5, Karkkila

    Sääennuste näyttää lauantaille näin alkuviikosta 7.8.2021 puolipilvistä ja poutaa, joten sen puolesta kannattaa ottaa suunnaksi Karkkila ja tulla viidensiin Primer ParkingLot Nationalseihin!

    Alla vielä kertaukseksi "toimintaohjeita". Teksti on pitkä, mutta kannattaa lukea ajatuksella.

    Tapahtuma on suunnattu Hot Rodeille, Kustomeille ja rakennetuille moottoripyörille. Tässä ei ole tarkoitus ketään vähätellä tai syrjiä, mutta omaa harkintaa saa käyttää kuuluko ajoneuvosi em. ryhmään.

    HOT ROD & KUSTOM- kategoriaan kuuluvat laitteet seuraavat oheisen kartan punaista reittiä, Primer-opastekylttejä ja liikenteenohjaajia. Laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Valurinkatu 2, Karkkila ja seuraamalla Primer-opasteita perille kyllä löytää!

    Koska Primer-parkkis sijaitsee rompetorin "keskellä", kannattaa saapua paikalle klo 9-10:30 aikana. Tilaa on myös rajalisesti, joten senkin takia kannattaa saapua ajoissa! Ennen klo 9 paikalle ei pääse.

    HOT ROD & KUSTOM- kategoriaan KUULUMATTOMAT, nk. "normaalit" harrasteautot ajavat omaan harrasteautoparkkiin osoitteeseen Takkointie, Karkkila ja seuraamalla sinistä reittiä.
    Liikenteenohjaajat auttavat parhaan kykynsä mukaan ja koittavat ohjata ajoneuvot oikeisiin paikkoihin!

    Käyttöautoilla saapuville on parkkipaikkoja runsaasti. Navigaattoriin osoitteeksi Asemakatu, Karkkila, niin löydät perille. Sieltä pääsee kätevästi vanhaa junaradan pohjaa pitkin kävellen tai Jari Stenbergin Valmetin kyydissä suoraan rompetorin ytimeen.
    Toinen parkkipaikka sijaitsee Karkkilan torilla osoitteessa Harjukatu, josta on muutaman sadan metrin kävely tapahtumpaikalle.

    Toivoisin myös omaa harkintaa, koska liikenteenohjaajat eivät välttämättä ehdi ja osaa erotella kaikessa kiireessä mikä ajoneuvo kuuluu mihinkin.

    Bändi esiintyy klo 11:30 ja 13:30 aivan Primer-parkkisen vieressä. Juoma- ja ruokapisteet löytyvät myös aivan vierestä.

    Pysäköinti ja sisäänpääsy on maksuton!
    Ongelmatapauksessa voit koittaa soittaa: 050-3007823. Vastaan jos pystyn...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. kontra

    kontra Gearhead

    Primer ParkingLot Natinolas #5 ja rompetorilla noudatamme Avin ohjeistuksia, jonka mukaan ulkotiloissa ei ole henkilömäärärajoituksia.

    Alue on laaja, joten jokaisella on tilaa liikkua väljästi. Pidä itse huoli riittävistä turvaväleistä!
    Käsidesejä löytyy heti portilla saavuttaessa, sekä eri pisteistä ympäri aluetta.
    Käsienpesumahdollisuus löytyy kaupungintalon sisältä, josta löytyy myös isot wc-tilat.
    Kahviloita on 2 kpl ja jonottaessa MUISTAKAA TURVAVÄLIT.
    Invaparkki löytyy osoitteesta valtatie 26.


    The Primer Kings-bändi esiintyy klo 11:30 ja 13:30 aivan Primer-parkkisen vieressä. Juoma- ja ruokapisteet löytyvät myös aivan vierestä.

    Pysäköinti ja sisäänpääsy on maksuton!
    Tervetuloa koko perheen voimin ostoksille tai vaikka vaan nauttimaan tunnelmasta.
    Saavuthan vain terveenä!
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Tänä vuonna tuli ekaa kertaa käytyä tässä tapahtumassa, kun ei ole aikaisempina vuosina koskaan päässyt paikalle. Paljon oli katseltavaa, hienoja autoja sisäpihalla sekä alueen ulkopuolella parkkiksellakin, iso romutori ja bändikin kuullosti hyvältä (tosin meni valitettavasti sen verran ohi, että ekan setin vikasta biisistä osan kerkesi vain kuulemaan).

    Sateen alettua lähdettiin sit ajelemaan poispäin, mutta kannatti ehdottomasti käydä. Iso käsi järjestäjille, tänne täytyy tulla uudestaankin.:odcool:

    Tuossa muutama kuva paikanpäältä: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...rking+Lot+Nationals+&+Karkkila+Swap+7.8.2021/

    [​IMG]
     
    kontra, Ismoskosmos, SS-454 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!