Primer ParkingLot Nationals #5, 7.8.2021 Karkkila

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja kontra, 14.6.2021.

 1. kontra

  kontra Gearhead

  Ride in-tyyppinen viides perättäinen Primer ParkingLot Nationals järjestetään historiallisella Karkkilan Högforsin Ruukkialueella punatiilisten teollisuusrakennusten katveessa.
  Luvassa on suuri rompetori, syötävää, juotavaa, livemusaa, hienoa ajoneuvoja ja hienoja ihmisiä. Sisäänpääsymaksua ei ole. https://www.facebook.com/events/206476958006549

  Elävästä musikiista vastaa The Primer Kings.
  1 setti: klo 11:30
  2 setti: klo 13:30
  https://www.youtube.com/watch?v=ciGDJ7mbXBA

  Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu rodeille, "alan" prätkille,, kustomfillareille ja kustomeille. Moottorikäyttöisten laitteiden vuosimalliraja on suunnilleen 1963...
  Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia määräyksiä koskien COVID-19-virusta. Pidäthän itse huolen turvaväleistä ja käsihygieniasta!

  Ajoneuvot ajetaan kaupungitalon eteen omalle parkkipaikalle, niin tapahtuma-alueen liikennöinin sujuvuuden takia olis suotavaa, että kaikki saapuisivat paikalle klo 10:30 menessä!
  Paikalla on liikenteenohjaus.
  Tervetuloa Karkkilaan elokuussa!!

  [​IMG]
   
  Muokattu: 11.7.2021
 2. kontra

  kontra Gearhead

  Primer ParkingLot Nationals #5 livemusiikista vastaa The Primer Kings

  Näillä jätkillä ON kokemusta, kuinka rockabillyä ja rock’n’rollia soitetaan!
  The Primer Kings luottaa vankasti kolmen soinnun voimaan!
  Bändin tyyliä on vaikea lokeroida tarkasti. Toisaalta pitääkö kaikkea lokeroida? Pohjana jokaisella yhtyeen jäsenellä on vuosikymmenten soittokokemus rockabilly- ja rock’n’roll-musiikista. Vuosikymmenten marinointi eri roots-liemissä on tuonut yhtyeen soundiin ripauksen rosoa ja bluesia, joten mistään puritaanirockabillystä ei voida puhua. Parhaimmillaan bändi on tietenkin livenä, keikoilla!

  https://youtu.be/ciGDJ7mbXBA

  The Primer Kings
  Kustom Rockabilly for Kustom People


  https://www.facebook.com/primerkings
   
 3. kontra

  kontra Gearhead

  Kovasti tuntuu olevan tapahtumia jokaisena kesäviikonloppuna.
  Harmillisesti Karkkilan Primer ParkingLot Nationals #5 osuu päällekkäin useammankin tapahtuman kanssa.
  Karkkilaan kannattaa kuitenkin tulla vaikka kauempaakin, sillä itse tapahtuma-alue on jo itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen.
  Myös rompetori on yksi kotimaan laadukkaimmista ja suurimmista, joten sitä ei kannata missata!
  Nähdään Karkkilassa 7.8.2021!
   

Kerro tästä muillekin!