primer?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 13.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    onkx tällä lehdellä kytkentöjä 80-luvun puolivälissä ilmestyneelle primerille? nimim.jokainen auto on laulunarvoinen.
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Aiheesta on kirjoiteltu täällä ennenkin ja yhtäläisyydet taitavat jäädä juuri tuohon nimeen.
    Niillä vanhoilla Primereillä on kyllä kysyntää, mikäli sellaisia lojuu joutilaana...?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tätä lukiessa tuli mieleen että missä mahtaa olla legendaarinen ZK-510 (maalasin sen keltaiseksi) ja primer pileissä lempinimen saanut-63 prööt.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    ZK-510 viimeksi säilöttynä (2d chopattu ym.) ja prööt jossain ukin suunnalla.
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kasi-Pasi mä tuon sulle vanhoja primereitä kun tulen seuraavan kerran teille päin. Siis jos varaosakaupat jatkuu? Kiitti vinkistä! Me ollaan aika pitkällä vaihtokaupoissa..
    ZK Legendaarinen Purssin 64 letukka. Toiv tulis vielä radalle vanhassa kuosissaan!
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    viimeinen tieto ZK-510 .Nimipäivä sankarilla(29.4) säilöttynä.tosin vanhaa tietoa.uusia tietoja kaivataan.
     
  7. platuart

    platuart Gearhead

    Katos, nyt vasta huomasin, että tuommostakin on kyselty. No yhteyksiä siihen ensimmäiseen Primeriin ei ole sen kummempia kuin lupa (ja ehdotus) sen tekijöiltä ottaa Primer-nimi käyttöön. Aihealue on hieman entistä Primeria suppeampi, sillä nythän keskitytään hot rod- ja kustom-touhuihin ja niihin läheisesti liittyviin juttuihin. Musapuoli on jätetty kokonaan pois, koska Big Beat ja muut hoitavat sen tontin hyvin.

    Yhteistä on ainakin se, että lehteä tehdään hieman kieli poskessa, harrastuspohjalta, eikä siitä koskaan haluta mitään R-kioskijulkaisua. Lehdessä on taitto- ja kirjoitusvirheitä, kun ei niitä yöllä oikolukiessa kaikkia huomaa. Se on kumma kun aina tulee kiire, vaikka on pari kuukautta aikaa... Primer ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää 44 sivua, joista puolet + kannet on väreissä.

    Uusin numero, eli #9, on postitettu kaikille tilaajille. Julmetun kokonen kiitos taas kaikille kirjoittajille! Vuositilaus maksaa 20 euroa kuoressa kotio postitettuna.

    PLATU
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Vuosikirja on loistava idea!
     
  9. ninety

    ninety 1st gear

    Asiallisin lehti pitkään aikaan! Kiitos Platun ja kumpp.!!! Itse liityin hiljattain tilaajakantaan ja POSITIVIISESTI yllättynyt, noin sitä pitää tehdäkin. Hyvä ettei ilmesty liian tiiviisti, ehtii tulla juttuja mukavasti. V8 kun siirtyi Sanoma Magzinesille, niin johan heilahti taso RAJUSTI alaspäin. Lopetin ko.aviisin tilaamisen jo 4v sitten.. Primer on ASIAA!!
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    Niin Chevy `53 viittaa tuossa Primerin pääkirjoituksessa esiin tuotuun projektiin.

    Maailmalta on kovasti kaivattu Primeria englanninkielellä. Primer on suomalainen lehti suomalaisille hörhöille suomenkielellä ja pysyy myös sellaisena! Mutta tekeillä on siis vuosikirja, Primer Magazine Annual - Kustom Kulture in Finland 2004. Siinä esitellään suunnilleen kaikki vuonna 2004 maassamme valmistuneet rodit ja kustomit, sekä myös sellaiset vanhemmat rakennelmat, joiden kohdalla on tapahtunut suurempia muutoksia vanhaan asuun. Tietenkin mukana tulee olemaan tärkeimmät näyttelyt ja tapahtumat, alan kalusto niissä ja ulkolaiset vieraat. Muutama taiteilija, pienoismalli, talleja jne. Niinkuin Primerissakin, mutta englanniksi ja paljon kuvia!

    Projektin onnistumisessa tarvitaan teidän kaikkien apua, joten muistakaapa kirja kun liikutte kameran kanssa ja informoikaa valmistuvista vehkeistä, niin sovitaan kuvaus tai saa niitä muutkin kuvailla. Teos on tarkoitus julkistaa kevään korvilla 2005 ja vuoden välein siis. Ja huom. kirjaan ei tule samat jutut ja kuvat vain englanniksi käännettynä kuin lehteen. Samoja aiheita tietenkin on niin kuin esim. Do-Dads jne. mutta eri kuvin ja tekstein. Kirja ei siis tule korvaamaan lehteä, vaan antaa mahdollisuuden suomenkieltä taitamattomille tutustua karun pohjolan karuihin karpaaseihin ja heidän "vehkeisiinsä". Viimeistään siinä vaiheessa ruotsalaisetkin ehkä uskovat, että täällä tapahtuu jotakin...

    Per Webb, Ruotsin kustom-kerhon puuhamies, on muuten puuhaamassa uutta lehteä (tai on kyllä haaveillut siitä jo 15 vuotta). Äijä on uskaltanut jo kertoa, että IRON tulisi ulos lokakuussa, englanninkielinen kulttuurijulkaisu. Tulee Platuartiin myyntiin heti kun joskus ilmestyy.
     
  11. Fireball

    Fireball Gearhead

    Ihan superia jos tommonen saadaan toteutettua. Joko voi ennakkotilata :grin: Ja jos vaan jotenki voi auttaa niin tuumasta (ei millistä) toimeen allesammans.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mihis osoitteeseen tuo 20e pitää laittaa, jotta tuon lehden kotiin saisi?
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  15. platuart

    platuart Gearhead

    Juu saahan sen Rauman poikien sivuiltakin tilattua, mutta sieltä löytyy muutakin kun oikeita tietoja.
    Eli numero vitosta ei ole enää, kutosesta eteenpäin löytyy ja uusin on siis 9 ei 8. Ja tilaus ei maksa 22 euroa, vaan 20 euroa...
    Mut sieltäkin kautta tilaus siis onnistuu, mailit tulevat minulle mutkan kautta.

    PLATU
     
  16. Firestone

    Firestone 1st gear

    Millos ilmestyy seuraava??????
     
  17. platuart

    platuart Gearhead

    Seuraava, eli numero täyskymppi, ilmestyy elokuun lopulla.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    napakymppi?
     
  19. platuart

    platuart Gearhead

    Siis järjestyksessään numero 10...
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Missäs vietetään kymppinumeron julkkaribileitä...? :D
     

Kerro tästä muillekin!