primer?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 13.4.2004.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    Eiköhän jätetä ne bileet sitten kevääseen ja kirjan julkkareihin....
     
  2. Otto

    Otto Gearhead

    Siis huomenna? Elokuu loppuu kohta....
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Eihän Platu kertonut, ilmestyykö lehti elokuussa tilaajille vai vasta painosta...
    Kyllä se sieltä varmaan ennen joulua tupsahtaa... :wink:
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    Juu, tekosyitä löytyy aina... Lehti on juuri menossa kohta painoon. Muutettiin isosta omakotitalosta puolet pienempään asuntoon (sain "oikeasta" työpaikasta työsuhdeasunnon), niin on ollu vähän ahtaamista ja kaikki materiaali jossain laatikossa..
    Mutta kyllä se sieltä tulee.

    PLATU
     
  5. Otto

    Otto Gearhead

    Syyskuu loppuu kohta...
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Kyllä maar on hyvä ja taas odotettu läpyskä, kun moinen ininä on päällä ... kyllä se sieltä tulee

    Uudessa lehdessä on paljon asiantuntevia juttuja kustom kulttuurin monelta laidalta ja hämmästyytäviä juttuja henkeäsalpaavista autoista

    Joko saa ensvuodesta alennusta ???
    8) 8) 8)
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Platu??
     
  8. platuart

    platuart Gearhead

    Pelko pois hyvät hörhötoverit! Kyllä se Primer kohta laatikkoihin pätkähtää. Nää muutot (varsinkin puolet pienempään asuntoon nelihenkisellä perheellä) ei aina suju ihan siinä aikataulussa kun on suunnitellu. Muutenkin on lehtirintamalla ollu aika hiljasta nyt loppukesästä. Rolls&Pleats "myöhästyy" kuukaudella, kun Jerry (joka sitä siis tekee) muutti Ranskasta Belgiaan. Uusi R&P pitäisi tulla lokakuussa. Car Kulture Deluxe on ollu puoli vuotta ihan hiljaa, moni Amerikoissakin huhusi jo lehden olevan kuoleman porteilla, viime numerohan oli mullakin myynnissä jo pääsiäisen alla. Viime maanantaina on kuulemma saatu ulos painosta numero 12 ja jos todellakin näin on tapahtunut, pitäisi uutta CKD:täkin olla Teivon swappiin mennessä!
    Smokin`Shutdown ilmestynee joskus joulukuussa, sikäli mikäli niitten formaattiuudistus menee putkeen. "Lehti" muuttuu 170 sivuisesta 90 sivuiseen + DVD. Hinta pysyy samana! Saas nähdä mitä sieltä tulee.

    Tänä vuonna siis ilmestyy vielä kaksi Primeria ja vuosikirjan teko on hyvässä vaiheessa. Kuva- ja juttuehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

    Lehtipuutteen aiheittamia oireita helpottamaan on onneksi saatu hyllyyn uusi Kustom Illustrated #2 ja Mag-neto #15. Uusi DicE #3 on matkalla ja sitäkin on varmasti Teivossa.

    Niin ja jos saa vielä vähän puolustella omaa hitautta, niin joutuu välillä tekee sellastakin hommaa mistä saa leipää, eli tuli rakennettua taas yx pienoismalli, eli Porvoon museolle Porvoon seurahuone 1800-luvun puolessavälissä. Sen kanssa on menny jonkun verran aikaa ja viimeset kaksi yötä ennen luovutusta tuli nukuttua yhteensä 2,5 tuntia. Avajaiset kun olivat "Runebergin aikaan"-näyttelyssä viime viikon torstaina klo 18, niin mallin vein vitriiniin klo 16... ei lähelläkään... Eka isompi malliprojektihan on tuolla Lintsin museossa, eli Lintsi vuonna 1959 (2,5 X 3m...) mittakaava 1:87!

    Eli hetki vielä, terv. PLATU
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    No niin.. olihan raskaus, mutta nyt on laskettu aika käsillä ja painon mukaan lehden pitäisi olla valmiina perjantaina. Eli Teivon swapissa lauantaina kaikki paikalle saapuneet tilaajat voivat noutaa lehtensä minulta. Ne tilaajat, jotka eivät swappiin tule saavat lehtensä sitten postin mukana ensi viikolla. Jos olet varma, että et saavu swappiin, voit tietenkin ilmoittaa siitä vaikka yv:llä, laitan lehtesi postin kuljetettavaksi jo sitten perjantaina. Kaikki lehdet lähtevät kakkospostilla, joten pari päivää varmaan siihen menee. Ei kannata tiistaina vielä vinkua palstoilla, että mikä on ku mulle ei oo tullu ja Sakari ja Pentti luki sitä jo perjantaina. Kun lehdessä ei edelleenkään ole ostetaan/myydään-palstaa, ei tartte ihan jokaisen saada sitä samalla minuutilla. Ensimmäinen lehden saaja on muuten aina Part Corner, koska se on siinä ihan painon vieressä, joten menee sillä samalla reissulla. Ja muutkin Hesan jälleenmyyjäliikkeet, joten niistäkin lehden saa jo lauantaina ostaa irtonumerona.
    Pidän pöytää Teiwossa siinä kapealla välikäytävällä, kuten viime kerrallakin. Nähdään swapissa ja kiitos kaikille kärsivällisyydestä. Tänä vuonna tulee vielä se neljäskin Primer...

    PLATU
     
  10. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Gaddääm, olikin komee kyhäelmä...
     
  11. platuart

    platuart Gearhead

    No menee vähän orig. aiheesta sivuun, mutta kun nyt mastodontti olet sen nähnyt niin sanottakoon juu nimenomaan kyhäelmältä se paikka paikoin näyttääkin. Siinä Lintsin mallissa on vielä aika monta kohtaa viimeistelemättä. Uutta tutkimustietoa tulee koko ajan ja esim. pelihallien sisustat rakennetaan talven aikana. Myös muita juttuja lisätään ja esim. Suihkio ja sen aikainen maailmanpyörä detaljoidaan ja maalataan valmiiksi nyt kun on väreistä jotakin tietoa. noissa 1959 valokuvissa kun ei paljoa näy...
    Hain just pari laatikollista kojuja ja laitteita sieltä kotiin, kun museon näyttely on tän talven kiinni. Ensi kesänä voi sitten sanoa, että nyt se on VALMIS.

    Ja aiheeseen, Primer #10 tulee huomenna painosta....
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Meetkö Herttoniemen ohi?
    -Joni
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuun käymään juu...
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt kun tuli noista siipiaikakauden kustomeista puhe, niin Suihkiohan on nykyään toisella(?) omistajalla eli Tykkimäen huvipuistossa. Yhden kesän sitäkin vehjettä rassanneena voin kertoa, että sen kiirunajousitukseen saa aika hyvät tytinät kun testikäytössä kytkee 2 paineilmaletkua ristiin, niin se hyppää aika iloisesti ylös ja alas :rotfl: Muistaakseni sitä ei silloin saa pyörimään, mutta lystiä on paikallaan pompottelukin. Melkei kun Tötterön sikalassa, mutta selvinpäin.
    Lapset älkää tehkö tätä kotona :soosoo:
     
  15. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ja äskeinen olin mä.
     
  16. platuart

    platuart Gearhead

    Primer #10 on syntynyt, strategiset mitat samat ku viimex. "Äitikin" voi suht hyvin ja ajaa aamulla Teivoon...
     
  17. lake ender

    lake ender Gearhead

    Tulihan sitä edes pari lehteä mukaan Teivosta...tänks Platu, mahtavaa luettavaa jälleen kerran!
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuli vaan mieleen jotta kuinka moni odottaa muita tilattuja alan lehtiä yhtä kärsimättömästi kuin primeriä odotetaan? Tai sitten vaan primerin tilaajat on kaikista kärsimättömimpiä :)
     
  19. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Varmaankin tuo Primerin haluttavuus johtuu siitä kun hyvää saa niin harvoin :wink:
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kannattihan sitä herkkua taas odotellakin. Loistopläjäys, minkä parissa vierähtää ilta jos toinenkin! Ja tuskinpa kritiikkiä olisi tullut, vaikka pt olis läiskäissyt itsestään vähän selkeemmänkin kuvan...
    Melkein muuten jo säikähdin, että olen mennyt myymään A-Hopan tietämättä, saati edes omistamatta moista... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!