primer?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Anonymous, 13.4.2004.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Taisipa tulla Tampereen swapissä taas uusiakin tilaajia primerille. Vai kuinka Platu? :)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muutama Kuopiostakin juu...

    PLATU
     
  3. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    No hyvä että se ei ollut vielä valmis, hieno se oli silti! Ens kesänä sitten kattomaan taas
     
  4. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Eilen se primer sitten pitkän odotuksen jälkeen tuli postista... :D :D Kyllä on odotettu ja ihan syystäkin... Lehti oli taas täyttä asiaa... JA vierähtihän siihen pari tuntinen lukemiseenkin. Nyt odotetaan jo innolla 11numeroa... :D Lehteä ei voi kun kehua...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu joistonumero. Siit yhest karjaalaisest juttuu ja kaikkee.
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Primeria saa nyt myös Kopterin officesta/kaupasta Eerikinkatu 50, HKI

    Ja pitkän odotuksen jälkeen uusi Car Kulture Deluxe #12 saapui tänään, lähtee tilaajille huomenna. Eikä siinä kaikki; mukana tuli myös uusi Magneto, sekä Garage Magazine #5!! Lähtevät myös huomenna liikenteeseen tilaajille.

    PLATU
     
  7. Hieno pläjäys jälleen kerran kun vihdoin tännekin asti saapui.

    Lätyskän tunnistusjutusta.....
    Omassa 60 koneessa on myös nuo jutussa mainitut RMS valuknöölit kansissa,mutta olen ollut siinäuskossa jotta meinaisvat
    Rhein Motor Service? :eek: :eek:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei oikeastaan kuulu tähän Primer tiedotteluun, mutta vastaanpa Gardaanille: Kyseinen kirjainsarja RMS on isäni epäilyjen pohjalta veikattu Rauta- ja Metallivalimo Suomen logoksi. Ainakaan tähän päivään mennessä en ole löytänyt vastaavia merkintöjä ameriikassa olevien koneiden kansista joka viittaisi suomen tai ainakin euroopan puolelle. Myöskään kirjallisuusviitteistä joita Fordin koneesta kyllä löytyy riittävästi en ole löytänyt mitään viittausta RMS valumerkinnälle.
    Jos jollakin on jotain muuta faktaa, niin otetaan ilomielin vastaan. Itse asiassa Gardaanille kiitos asian ottamisesta esille koska sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin Componenta Suomivalimolle (firman nykyinen nimi) ja kysyin heiltä vastausta kyseiseen "mysteeriin". Toivottavasti heillä on joku historiavastaava joka jaksaa kaivaa asiaa esille.
    Se että vastaava logo löytyy myös 60 heppaisen kannesta vain vahvistaa epäilyjäni että kansia on valettu Talvi- ja Jatkosodan aikana rintamalla oleviin Fordeihin. Usa Fordejahan oli noin kolmasosa koko Suomen autokannasta noihin aikoihin ja 60 heppaisella olevia autoja tuli kai Köyhään Suomeen ihan reiluja määriä.

    AB
     
  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ja keskisavolaisten ja ohikulkijoiden suureksi riemuksi Primeriä saa myös Pieksämäeltä, Overdriven officesta, Kangaskatu 2 ;)

    choptop(at)choptop.fi
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    Ja jos savolaiset eksyvät Helsinkiin bootsiostoksille, voi Primerin hankkia nyt myös Boot Factoryn tiskiltä....
     
  11. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Tulooko tänä vuonna vielä se neljäs primerikin? Sitä melkein jo odotetaan... Kun sain vanhat primerinikin takas kun unohtuvat kaverin luo... :D Ne on luettu jo monta kertaa läpi ja alkaa jo ulkoo muistaa kaikki jutut... :D :rotfl: On se vaan hyvä lehti pakko myöntää...
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    tulloo tulloo... jos aikataulut pitää, lehti postitetaan perjantaina.

    PLATU
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    millon seuraava :odroll:
     
  15. platuart

    platuart Gearhead

    Seuraava Primer, eli numero 12 on painossa ja tulee sieltä joskus ensi viikon lopulla. Aikataulut venähti roimasti ton vuosikirjan työstämisen takia.
    Mutta uutta Primeria ootellessa voi vaikka tutustua muutamiin uusiin lehtiin! Uusi Magneto (17) saapui alkuviikosta ja myös Speed & Chrome-lehden kaikkia neljää ilmestynyttä numeroa on saapunut. Uusi Kustoms Illustrated (4) tuli tänään ja sen mukana myös saman äijän työstämä Hot Rod Annual- lehti.
    Illalla pitää noutaa yksi paketti, siinä tod. näk. Wizzz-lehden kaksi ekaa numeroa ja kaikki saatavilla olevat Car Kulture Deluxet. Ennen Tampereen showta pitäisi saapua vielä uusi DicE(5).
    Että lukemista riittää taas!!
    PLATU
    saa soittaa 040-5116 276
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pirulauta noihin lehtiin saa uppoamaan ihan vitusti rahaa. Mukavia lueskella ovat.

    Miten muuten tuo vuosikirjan nouto tampereen kuuma keppi ja kivi näyttelystä? Jos on maksanut ennakkoon niin, näkyykö sulla ketkä on maksanut ja sitten saa lehden henkkareilla vai miten?
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo älkää koskaan tehkö samaa virhettä kuin minä eli älkää laskeko kuinka paljon on rahaa kiinni lehdissä kun jokainen maksaa pyöreesti kympin... Siihen loppui nimittäin ostelut... :oops:
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    oiskos noista läpysköistä jonnimoista esittelyy millasii mikäki o?
     
  19. platuart

    platuart Gearhead

    Tampereen näyttelyssähän noihin lehtiin voipi tutustua ja siitä vuosikirjasta, mulla on nimilistat mukana.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!