Pro Street Top10 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mopster, 8.5.2015.

  1. mopster

    mopster Gearhead

    [​IMG]


    Pro Street Ky julistaa yhteistyössä Cruisingnightin kanssa Suomen katsastetuille katuautoille kilpailun, joka kantaa nimeä Pro Street Top10. Nyt haetaan parasta tänä vuonna ajettua varttimailiaikaa ja autot laitetaan järjestykseen aikakorttien perusteella.

    Autoja koskevat säännöt:

    - leima oltava voimassa suoritushetkellä
    - ilokaasut kielletty
    - ahtimet pitää olla merkitty otteeseen
    - slicksit kielletty, DOT-merkityt katusliksit sallittu, rengaskoko vapaa

    Osallistumiseen tarvitaan Suomessa ajettu aikakortti tältä vuodelta, ja lisäksi kahden kymmenyksen sisään oleva backup-aikakortti. Lista ja ajat muuttuu kauden aikana kokoajan joten niitä backup-kortteja ei kysytä kesken kauden, mutta pitäkää huoli että sellainen löytyy koska kauden lopussa se vaaditaan. Tämän käytännön tarkoitus on estää ketään osallistumasta ajanottolaitteiden häiriöstä johtuvalla haamuajalla. Kauden päätteeksi tiedot tarkastetaan ja senhetkinen lista jää voimaan. Top10:lle on tarkoitus teettää paidat, ja voittajalle on lisäksi luvassa 200€ lahjakortti joka oikeuttaa Pro Street Ky:n palveluihin. Jos palkintosponsseja ilmaantuu kauden aikana niin potti saattaa kasvaa.

    Tarkoituksena on järjestää uusi kilpailu joka vuosi ja jokaisen vuoden tulokset tullaan keräämään tietokantaan josta niitä voi halukkaat vapaasti käydä lukemassa. Kaikki 10 sekunnin puolelle ajaneet kirjataan ja tiedot jää tietokantaan. Yli 10 sekunnin ajat näkyy vain niin kauan kun ne mahtuu Top kymppiin.

    Cruisingnightin Tatu (sbc350) ylläpitää ja päivittää listaa. Jos haluat osallistua niin laita Tatulle sähköpostia osoitteeseen prostreettop10@gmail.com ja liitä mukaan aikakortti skannattuna tai valokuva siitä, ja tiedot kuka ajoi ja millä autolla.

    Rekisteriote tarkastetaan viimeistään kauden lopussa ennen kun tulokset vahvistetaan, mutta niitä voi skannata ja lähettää myös pitkin kautta. Jos auton katsastus on kauden aikana niin pidä huoli että toimitat sellaisen otteen josta selviää että auto on ollut katsastettu sillä hetkellä kun aikakortti jolla kilpailuun osallistuu on ajettu. Mitään rekisteriotteen tietoja ei julkaista.

    Lista löytyy viestiketjun seuraavasta viestistä ja sitä päivitetään aina kun tuloksia saadaan.
     
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Aikakortteja odotellessa 8)
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

  4. mopster

    mopster Gearhead

    No niin, lista on saatu käyntiin ja siellä näkyy olevan pelkkiä Buikkeja ja Ramblereita :eek: Näinköhän seuraavien kapinoiden jälkeen saadaan sinne joku mopari ja servoletukkakin mukaan :)
     
  5. 440

    440 Gearhead

    :eek: Eiku auto radalle.. 8)
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mis on listalta 300rysy?
     
  7. shr1

    shr1 Gearhead

    Uskalin hienossa ja nopeassa Buickissa leima voimassa?
     
  8. mopster

    mopster Gearhead

    Lista kyllä näyttäis veikeeltä jos kolmen kärjessä olis vielä 300 rysleri, mut ei oo tietääkseni ilmottaunut mukaan. Onko rysyllä aikakorttia tältä vuodelta?

    Buickin leimasta ei oo tietoa tässä vaiheessa. Otettiin käytännöks että otetta ja backup-lappua ei tarvii esittää kun vasta kauden lopussa ennen kun lopullinen lista vahvistetaan. Jos siinä vaihessa ilmenee ettei leimaa olekkaan niin lentää listalta ulos, ja mitään poikkeuksia ei sallita. Tän suhteen ollaan myös sen verran ehdottomia että jos leima on ollut voimassa vain osan kautta niin aikalaput kelpaa vain siltä ajalta.

    Voidaan harkita semmosta lisäystä listaan että laitetaan joku merkintä niiden kohdalle jotka ovat vahvistaneet aikansa esittämällä otteen ja backup-lapun.
     
  9. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Leima voimassa ja muutokset otteessa, no worry! :wink:

    [youtube]OMX1ghkBVZw[/youtube]
     
  10. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    300 Rysyn aikakortti josta puuttuu tosin se nopein aika 15.6 ?
    Kiirettä on pitänyt lähtöjen välissä... :)

    [​IMG]
     
  11. mopster

    mopster Gearhead

    Tatulle tiedot vaan niin rysy on listalla :D
     
  12. shr1

    shr1 Gearhead

    Asia vilpitön! :D
     
  13. mopster

    mopster Gearhead

    Uusia aikakortteja on tullut, mutta odotellaan vielä lisää tän viikonlopun tuloksia ennen kun julkastaan uusi lista. Laittakaa kortteja tulemaan, tässä vaiheessa pääsee vielä mukaan helposti eikä tarvii olla mitään hirmusia aikoja.
     
  14. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Ei vissii pääse 9.8000 ajalle tälle listalle.
     
  15. mopster

    mopster Gearhead

    Pääsee pääsee, oli päivitys vaan vähän myöhässä :D Vähän ujona porukka vielä kun ei enempää oo nimiä listassa, mutta onhan tässä koko kesä aikaa...
     
  16. mopster

    mopster Gearhead

    No nyt on yks C-koppanenkin listalla :)
     
  17. mopster

    mopster Gearhead

    Pro Street Top 10 on lauantaina Vesivehmaan kiihdyttelyissä mukana. Voit käydä paikan päällä ilmottautumassa ja näyttämässä aikakorttia.

    Meidät löytää varikkoalueelta tämän näköisen auton luota :D

    [​IMG]
     
  18. mopster

    mopster Gearhead

    Lista päivitetty.
     
  19. mopster

    mopster Gearhead

    Taas muutama nimi lisätty.
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Laittakaas tarkasti kaikki tiedot eemailiin niin saan suoraan lisäillä ekasta eemailista listalle eikä tarvitse kysellä lisätietoja :) Eli Selkeä kuva aikakortista, missä ajettu, auton tiedot sekä maininta/kuva rekisteriotteesta että leimassa. Tuo leima tarkistetaan kuitenkin kauden lopussa että on voimassa.
    Hyvinhän tuo listä alkaa täyttymään 8)
     

Kerro tästä muillekin!