Projekti Pajero

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja PsykoDrift, 28.1.2008.

  1. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Ensin anteeksi että tuun tänne kirjoittamaan riisistä mutta on mulla jenkkikin.

    Tuli tuollainen 1986 pajero ostettua kun halvalla sai, Leimaa noin kuukausi joten pientä (LUE:ISOA) laittamista on.

    Kori on ruma mutta se kuuluu asiaan, Suunnitelmissa olisi maastoväritys kuhan keksin tavan jolla sen teen siististi. Ideoita?

    Laitan huomenna kuvia kun saan broidin ottamaan ne :lol:
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    noita rumakorisia pajeroita ja lisää ideoitahan löytyy pareemmin Offipalstalta
     
  3. Rohkeasti joukkoon vaan. Aivan sama mitä merkkiä ja mallia harrastaa, kaikki rahat näihin romuihin menee kuitenkin :wink:. Ja kaiken lisäksi tämähän taitaa olla autoharrastus foorumi.
     
  4. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    Ehkä tota aikaisempaa kirjoittaa kiinnostaa lukea Dusteri prokkista mielummin mutta siitä kun ei tule sellaista vielä.
     
  5. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kaikista auton mopon ym romuista täällä näemmä jutellaan niin sekaan vaan..

    T: toyota, rambler, ja viime viikolla ostettu 86 pajero. (ostin kun halvalla sain, ja jossa on pari kk ajoaikaa ja pieniä vikoja. hahahahahha, outo yhteen sattuma.)


    Eli maastokuvio: omani on aiempi omistaja vetänyt kylmästi mattamustaksi ja sitten ajanut kurasilla teillä ja näin autossa aika tukeva maasto kuviointi. Pitää miettiä mitä teen sen kanssa vai teenkö mitään.. mattamusta ja armeijan vihreä matta on aina maastoväri ainakin maasturissa..

    eilen juuri selailin jotain tuninglehteä jossa oli jokin auto (audi a3?) jossa oli maastokuvio maalaus tehty sellaisella tavalla että minun piti useamman minuutin miettiä onko se hyvä vai huono ja totesin sen lopulta maukkaaksi. tässä linkki kun tarpeeksi etsin

    http://www.olio.fi/a3/melkein_messukunnossa.jpg

    tai sitten tämä http://snowhugger.net/images/CIMG5004-thumb.jpg

    jos siis haluaan hyvän näköisen maastokuvion siihen kannattaa käyttää aikaa, ettei lankea niihin äkkiä spraypullolla vedettyihin gamo seeprankuvioihin.

    Itse vetäisin maastokuvion vain kylkiin ja ISOLLA kuviolla esim kolmi-värisenä, perä, konepelti ja auton yläosa jäisi yksiväriseksi (kuvion pohjan väriseksi.. vihreä tumman harmaa tai musta tai valkoinen riippuu auton alkup väristä ja minkä haluaa olla pääväri.)
     
  6. PsykoDrift

    PsykoDrift 1st gear

    kummia yhteen sattumia :lol:

    Kattoo nyt tuleeko maastoväriä, ainakin mattavihreeksi toi tulee :D
     

Kerro tästä muillekin!