Projektiosion säännöt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Ylläpito, 27.11.2012.

  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Projektit -keskustelualue on tarkoitettu OD:n käyttäjien omien rakenteluprojektien esittelyyn ja seurantaan.

    1. Vain yksi keskusteluaihe per projekti. Pidetään kaikki tiettyyn projektiin liittyvät keskustelut samassa keskusteluketjussa.

    2. Vältä keskustelun rönsyilyä. Jos projektikeskustelu näyttää lähtevän sivuraitelle, avaa mielummin uusi keskusteluaihe sille parhaiten sopivalle keskustelualueelle.

    3. Anna projektikeskustelullesi selkeä ja kuvaava otsikko. Esim. "Chrysler 1957 kustom" tai "Hudson 1952 entisöintiprojekti".

    Toistaiseksi kuvia ei voi ladata Overdrive.fi -palvelimelle. Toiselle palvelimelle ladatut kuvat on mahdollista linkittää viesteihin. Suosittelemme, että kuvan upottamisen sijaan viestiin laitetaabn vain linkki kuvaan, sillä OD:n kävijämäärillä voi suositussa keskusteluaiheessa oleva upotettu kuva käyttää hyvinkin pian oman kotisivutilasi dataliikennekapasiteetin loppuun.
     

Kerro tästä muillekin!