Prosenttipelleily ja autokauppa-mafia.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HermotMeni, 1.5.2011.

  1. Buddy

    Buddy 1st gear

    Kyl mä Aksel sen tiesin. Kuhan vain vitsailin. :wink:
     
  2. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

  3. xp

    xp Gearhead

    Joo, ja Boydille mätkähti verot maksuun, kun "anticue"-kilpisissä ei ollut tarpeeksi (yhtään) vanhaa.
     
  4. HermotMeni

    HermotMeni 1st gear

    Uskomatonta kuraa

    Itse vaatii muita vannomaan Lambdojen nimeen ja perään jeesustelee että 'kaasariporukat' olisivatkin niitä jotka haluavat rajoittaa muiden tekemisiä.

    Jaa mitenkö kehittäviä ideoita tänne saadaan. Taitaa olla turha yrittää niin kauan kuin täällä on sinun ja mctoopen kaltaisi tärkeilijöitä.
     
  5. mcmies

    mcmies Gearhead

    Realismi on eri asia kuin tärkeily, ymmärrä se. Jos haluat oikeasti esittää niitä kehittäviä ideoita, kehottaisin vielä kerran lukemaan sen dokun ajatuksen kanssa läpi ja ymmärtämään, miksi prosenttisääntöjä on olemassa. Siltä pohjalta voi sitten ponnistaa. Haluttomuus ymmärtää asioita sen sijaan ei johda yhtään mihinkään.

    Nimimerkillä mctoopen kaltainen tärkeilijä
     
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

    Moni on varmaan huomannut että kun joltain menee hermot niin sen suusta ei tule mitään järkevää ja sama näkyy pätevän myös kirjoitteluun joten eikö kannattaisi jo lopettää tuo vääntäminen ja uusien merkityksien keksiminen. Pahoinvointiasi voit purkaa muullakin tavalla. aarnetanninenkin on näköjään pyyhkinyt pois mielipiteensä...

    - Jani -
     
  7. On huomattu :odroll:
     
  8. janiluo

    janiluo Gearhead

    Niin varmaan ja vielä kun ymmärtäisit mitä milläkin tarkoitetaan etkä vain kyttäisi muiden sanoja omien valheiden rakennuspalikoiksi...

    Eikö näiden kymmen sivun aikana ole kellekkään tullut mitään uusia rakentavia ideoita mieleen?
    Eikö olis jo aika miettiä kuinka sääntöjä voisi parantaa sen sijaan että vaaditaan askelta takaisin 80-luvun ongelmiin tai sitä iänikuista länkytystä siitä miten muka Ruotsissa, Englannissa tai Amerikassa saa tehdä mitä vaan??

    - Jani -
     
  9. Maulah

    Maulah Gearhead

    Tällaisen asian huomasin tuosta APU-muistiosta:
    "Kenties tuoreimman esimerkin asiasta tarjoaa
    korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu KHO 19.1.2005/94, jossa kysymys oli yksityishenkilön
    toimesta kunnostetun vuonna 1979 ensirekisteröidyn henkilöauton uudelleenverotuksesta autoverolain 3 §:n mukaan sekä ajoneuvon identiteetin muuttumisesta rakennetuksi ajoneuvoksi.
    Ajoneuvohallintokeskus oli määrännyt ajoneuvon verotettavaksi uudelleen siten, että veron
    määräksi muodostui yhteensä 114 948 markkaa, sekä määrännyt ajoneuvon käyttökieltoon,
    kunnes ajoneuvo on rekisteröity uudelleen rakennettuna ajoneuvona ja vero on suoritettu.
    KHO kumosi asianosaisen valituksesta verotuspäätöksen ja käyttökieltoa koskevan päätöksen
    esittäen perusteluinaan mm., että kysymys on osittain ollut rikkoutuneiden osien korvaamisesta
    samanlaisilla osilla, asianosainen oli korjaustöiden kuluessa pyrkinyt selvittämään toimenpiteidensä lainmukaisuutta ajoneuvohallintokeskuksesta, ja että ajoneuvo oli yli 20 vuotta vanha."

    Eli mitä tuo sitten mahtaa selkokielellä tarkoittaa, kun siinä lukee että: KHO kumosi asianosaisen valituksesta verotuspäätöksen ja käyttökieltoa koskevan päätöksen.
    Eli veroja ei tarvitse maksaa ja autoa saa käyttää. Mutta mitä jää lukemaan rek.otteeseen? Että kovaa ajoo ja vaihda mitä haluut? Vai että vaihdettu 72% tjsp :D
     
  10. tyg

    tyg 2nd gear

    Ottaen huomioon kuinka nopeasti ja yllättäin mopoautot tulivat osaksi katukuvaamme niin epäilykset käy, että jonkun tarpeeksi korkean virkamiehen vesa oli lähestymässä 15v ikää. Nyt vaan tämä samainen jangsteri pitäisi saada innostumaan AC cobrista tai rodeista.
     

Kerro tästä muillekin!