PT Cruiser ohjaus napsuu...!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Janappa, 16.9.2017.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    aika kauan saa kloksottaa että noin käy.
     
  2. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Ei se mitenkään totaalisesti hajonnut että ohjaus olisi menetetty. Sinne vain tuli välys ja kolina. Ja kun välys oli sellainen että esim. ohjauskulmia ei saa oikein ja katsurillekaan ei sallittu niin tulkitsen että se oli hajalla eli hajosi.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jaavittu. Noperskuta.


    Just joku perus taulaperse ajellut huonolla huollolla ja sitten tulee se yksi kiireinen ohitus liikaa ja kaboum. Emmäkäään sille ääntäni anna että se hetkessä laukeis niinko sasha gabor vainaa.
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Niin, silloin pumppu hajoaa, mutta ei vaikuta ohjausvaihteeseen, muuten kuin että ohjaus on raskas...
     
  5. xp

    xp Gearhead

    Onkos noissa Kyrslereissä vaihdettava hela, vai hammastankoko sitten?
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei siihen ainakaan uutta helaa varaosana myydä, että on se joko tehtävä itse tai vaidettava koko hammastanko...

    Mutta se on nykypäivää, myydään kokonaisuuksia, ei osia....
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Oon yhden Saabin tangon helottanu sekä ohjauspainevenan pesästä, että päistä. Saa maksaa melko paljon uusi, että alkaisin toisen kerran. Ja kun niitä osia ei saa, niin pitää tehdä, tai käyttää soveltuvia b-osia.
     
  8. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Vielä kysäsen, jos joku tietäisi... onko sen ohjausvaihteen takana kiristys/säätö, niinku vanhois simpukois... siellä on iso kuusiokolotulppa ja kuvissa siinä olis ruuvi/mutteri sydeemi!?
     
  9. jenkula

    jenkula Gearhead

    Ei sitä helaa joka hammastangossa viimesenä tukemassa raidetankoa saa valmiina,myyvät koko hampitangon.Sorvaa hela ite,halvinta ainakin niin.Yhteen volvoon leikkasin mehukattipurkista muovisoiron väliaikaseksi viritykseksi,ihmeen kauan oli äänetön.
     

Kerro tästä muillekin!