PTO-control ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Pete73, 8.11.2004.

  1. Pete73

    Pete73 1st gear

    Näin aloittelijan uteliaisuudella kysyisin,jotta mikä mahtaa olaa punainen pyöreä namiska,jossa lukee:"CAUTION,PTO CONTROL"?
     
  2. SlantSix225

    SlantSix225 Gearhead

    Ikänä en oo nähny, mutta kuuulostaa ulosoton namikalta.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Se on se nuppi josta voiman ulosotto kytketään päälle. Sitten vaihteistolla määritellään pyöriikö akseli myötäpäivään vai vastapäivään (esim ykkösvaihde; pyörii toiseen suuntaan ja peruutusvaihde; pyörii vastakkaiseen suuntaan)!
     
  4. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

    Jostain luin, ettei sitä saisi käyttää, ilman laitetta(vinssi, sirkeli, tms...) Pitääkö paikkansa? Voiko jotain hajota?
     
  5. Harri

    Harri 1st gear

    Ei varmaankann hirveesti kannata kierroksia antaa jos ei mitään ole kiinni. Mun Jeepissä on samanlainen nuppi mutta edellinen omistaja näkyy ottaneen vaijerin pois joten eipä taida vörkkiä enää, syy miksi niitä maastureissa on on se että vuoteen ?? asti maasturit olivat verovapaita jos niissä oli voiman ulosotto ja siihen riitti se vajaa tuuman mittainen akselinpätkä jakolaatikon kupeessa, en tiä onko kukaan koskaan käyttänyt sitä mihinkään hyödylliseen. Tosin jos löytyisi mekaaninen vinssi ja intoa rakentaa akseli takapuskurille asti niin sais vahvan "katumus" vinssin... :lol:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    On käytetty hyödylliseen , mulla on mekaaninen vinssi!!!
     
  7. Harri

    Harri 1st gear

    Arvasin että joku on sen jo tehnyt :wink:
     

Kerro tästä muillekin!