Pudasjärven Kiihdytys- ja Testipäivä 16.6.2007!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ET 619, 23.5.2007.

  1. ET 619

    ET 619 Gearhead

  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Katoin tota juttua, ja jos nyt oon oikeen ymmärtänyt, niin ton tutustumislisenssin käyttö on rajattu kahteen kertaan per kausi. Et senkin ehkä vois mainita, ettei tuu yllätyksenä.
     
  3. koovee

    koovee 1st gear

    kiidytyspäivät siirretty huomiselle huonon sään vuoksi.. ja huomiseksi on luvattu rosi hyvää säätä...
     
  4. koovee

    koovee 1st gear

    kiitos kaikille osallistujille. sää oli hyvä ja meininki mahtava. ja ei muutaku ens kesäkuussa mennään vieläkin kovenpaa...
     
  5. TTShark

    TTShark 1st gear

    Mukava päivä,
    olisi tietysti ollut hyvä ilmoittaa kiinostuneille/yhteydessä olleille (vaikka textarilla tms.) lauvantaina että kisa on siirretty sunnuntaille... (käytiin sitten mutka pudasjärvellä)

    Puitteet oli loistavat ja meiniki rento, lisää tätä. Kiva kun täällä pohjoisessakin joku viitsii järjestää näitä, jos ei muuten niin kannatuksen ja urheilumielen vuoksi mukana. (ite rämin käyttökinnerilläni kaikki lähtöni mut mukavaa oli)
     
  6. schengen

    schengen 1st gear

    Oliko paljon autoja/pyöriä? Tuloksia tai kuvatuksia missään?
     
  7. vette427

    vette427 3rd gear

    Kuvia ja videoita kehiin!!!!

    Ja aikoja tietysti näkyviin, ajanottajilla ne on ainakin kaikki tallessa...
     
  8. koovee

    koovee 1st gear

    kuvia tulossa kerhon nettisivuille hieman myöhemmin.. ja eiköhän tässä aleta taasen vääntää dvd:tä kiihdytys päivästä.
     
  9. koovee

    koovee 1st gear

    kaikki ajat löytyy nyt kerhon foorumilla olevasta linkistä.
     
  10. koovee

    koovee 1st gear

    ja taasen kiihytellään.. eli la 16 päivä (varapäivä 17 su). tule koe mukava päivä nopeiden aikojen, upeiden autojen/pyörien ja kumin käryssä. ajajat: mukaan kypärä hanskat.. ja rento hyvä meininki=) paikkana pudasjärven lento kenttä. tule testaamaan autosi,pyöräsi,moposi,traktorin,härvelin suorituskyky virallisissa olosuhteissa. upeat palkinnot. luokaat jenkit,eurot/japsit,härvelit ja kolme moottoripyörä luokkaa.. lisää infoa www.taivalkoskenmoot-kerho.com toivotaan hyvää säätä ja paljon osallistujia.. kuskit paikalle alkaen klo 10 ja yleisö klo 12. tervetuloa.
     
  11. Pro Pätkis

    Pro Pätkis Gearhead

    Nyt vaan kaikki rohkeesti testaamaan omaa käyttöautoa tai vaikka kuinka paljon viritettyä kilpa-autoa Pudasjärvelle. Kaikenlaisille vehkeille löytyypi kyllä luokkia; niin autoille kuin moottoripyörilekkin. Niin ja lähdöistä saa aikakortin todisteeksi!

    Kokemuksesta voin sanoa, että lähtöjä saa ajaa tarpeeksi ja muutenkin tapahtumassa on hyvä fiilis! Sääkin näyttää suosivan! :)
     
  12. koovee

    koovee 1st gear

Kerro tästä muillekin!