Pudis, striittiluokat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja C-barge, 28.7.2010.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tossa kattelin noita ilmottautumisia, et B:ssä ei olis kun neljä autoo ilmottautunut pudasjärvelle. Tarkottaisko toi sitte sitä, et jos ei pudikselle viidettä vehjettä leimaan saada, ni jää sitte cuppi B:n osalta tänä vuonna ajamatta? Ja pisteillä muutenkin tias olla 9 kilpailijaa kun kymmenen vaaditaan, et nyt vaikka talkoilla hoitamaan yks osallistuja lisää pudiksellle!
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mä kyselin noilta B:läisiltä Kalajoella ajaaks ne sielläkin samassa ja koko kauden yhdessä C+D:n kanssa mut kovasti ne siellä vakuutteli että autoja löytys Kalajoen kisan lisäks näihin kahteen viimeiseenkin kisaan tarpeeks jotta karkasivat omaks luokakseen.
    Toivottavasti niitä nyt sit ilmaantuu tonne Pudasjärvellekin vielä se tarvittava viides kun muutoinhan ne tähän asti mukana olleet B:n kuskit tipahti turhaan tosta Kalajoelle asti ajetusta yhdistetystä Streetti-kamppailustakin pois kokonaispisteiden kärkitaisteluista.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jos ei muuta niin lienee halvin ja helpoin tapa on hoitaa talkoilla yks valmiiksi lisenssin omaava kuski käyttöpirssillä kisaamaan.

    Eikös näin ole tehty aiemminkin? Mm. PET:ssä Kalajoella pari suvea sitten.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Kalajoella lupasivat B kuskit tulla ajamaan Pudasjärvelle, jotta saadaan kolmeen kisaan viisi kuskia. Kalajoella oli mukana yhdeksän kilpailijaa ja suurin osa halusi ajaa omana ryhmänä. Tässä kenties vietiin yhden B-kuljettajan mahdollisuus pärjätä yhdistetyssä ryhmässä. Nyt näyttää siltä, että ainoaksi B-ryhmän kisaksi jäi toi Kalajoki, sillä Pudasjärvelle ei ole ilmoittautunut viittä kuljettajaa ja kisaan on aikaa enää vajaa kaksi viikkoa. Muuten se suuriäänisimpänä B-ryhmän puolesta puhunut kuski on näköjään peruuttanut ilmoittautumisensa pois Pudikselta.
     
  5. datsuncoupe

    datsuncoupe 1st gear

    Juu, eli varmaan tarkoitat mua tuolla suuriäänisellä (BS119), en ole kyllä perunut ilmoittautumistani vaikka tuolla fhra:n sivulla siltä näyttää.

    Uskoisin Pudasjärvelle tulevan vähintään 5kpl B kuskeja, mitä olen ollut yhteydessä b-kuskeihin.
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin, Kitissähän näkyy taasen Priuska, Raitakari ja Erhomäki, mutta ei muita. :lol: Tiiä sitten, että mihin Janit on niiden listoilta pudonneet...
     
  7. kihe

    kihe 1st gear

    Sekaisin on listat,fyyran sivuilla näkyy ilmoittautuneissa allekirjoittanut eli cs246 en ole pudikselle ilmoittautunut,soitinkin asiasta viime viikolla...mutta edelleen"mukana" :eek:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Janit eivät ole ilmoittautuneet kittin kautta vaan suoraan toimistolle. Siksi eivät näy kitissä.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Hyvä, jos et ole peruuttanut eli kyseessä lienee kopiointivirhe.
    Toivon mukaan tulee ja samoin Finaaleihinkin pitäisi saada se riittävä kuski määrä. Tänään on muuten viimeinen ilmoittautumispäivä Finaaleihin.
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Okei. No onkos jossain sitten semmoinen palvelu, josta näkee oikeasti että keitä on mihinkin ilmoittautunut? Mä ihan luulin, että kaikki menee Kitiin, oli ne sitten fyyran syöttämiä tai kisaajan itse...

    Tuommoinenkin pieni asia kun voi vaikuttaa jossain välissä aika isolta jos jengi alkaa meneen puihin näennäisen osallistujapulan vuoksi.
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mun mielestä noi suoraan toimistolle ilmottautuneet ei oo näkyny koskaan Kitissä vaikka pitäshän ne näkyä kun kai toimiston pitää nekin sit ilmoittaa myös AKK:lle.

    Ja tuolla D:n pisteissä näkyy ainakin semmonen moka tai puute että Hiturin Saulilta puuttuu sieltä Kalajoen katsastuspisteet.
    Muiden kohdalla pojot on siellä nyt oikein, tosin Hammarbergillakin on pisteitä Kamasasta mut ei Motoparkista vaikka se kisas kylläkin niistä vain Motoparkissa. Mut kokonaismäärät on ok :wink:
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    www.fhra.fi etusivulta tapahtumamainosta klikkaamalla pääsee tapahtuma infoon ja sen alalaidassa on linkki osanottajaluetteloon.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jep, mut siellä on nytkin Pudasjärveltä nimenomaan vaan se puutteellinen/virheellinen, ainakin Street B:n ja C+D:n osalta.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Toimistolle suoraan ilmoittautuneet eivät koskaan ole näkyneet kitissä ja siksi on tämä toimiston päivittämä lista. Tosin kyllä sinnekin tuntuu välillä virheitä tulevan. No tekevälle sattuu sillä jos ei tee koskaan mitään, niin ei tee virheitäkään. Kumpi sitten on pahempi.
     
  15. vode131

    vode131 1st gear

    Erhomäki ei tule ajamaan pudasjärvelle vaikka näkyykin ilmoittautuneissa. Ei tule myöskään finaaleihin..

    Itse tulen finaaleihin ajamaan, jos vaihdelaatikon osat tulee ajoissa.
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi ilmottautuneiden näkyvyyss olis kyllä (taas) yks asia joka pitäis saada ehdottomasti kuntoon. JA niin, että se näkyy reaaliajassa kaikkien kisojen osalta, ei vain sen jonka mainos on etusivulla. Toivottavasti tosiaan tulee toi viis auto, olis todella harmi mikäli B:n kausi menis pilalle osittain tollaisten sähläilujen takia. Siin voi olla motivaatiot koetuksella jatkoa ajatellen.
     
  17. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Taitais näkyä kaikki jos vaan vaivautuis ilmoittautumaan Kitin kautta. Muissa lajeissa tämä on muistaakseni vaatimus kotimaisten kilpailijoiden osalta.
     
  18. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

    Tässä lienee korjattavaa ensi kaudeksi, sama vaatimus myös dr'iin. Pysyisi narut yhdessä nipussa, kaikille parempi.
    Vai onko Kitin käytössä jotain nimenomaan kiihdytyskuskille/tiimille ylipääsemätöntä..?
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi toimiston kautta ilmottautuminen kait on tarjottu palveluna siks, et ei voi olettaa et kaikilla olis koneet käytettävissä. Joku tossa yhteistyössä tökkii muutenkin, kun jos ilmottautuu ton kitin kautta ja maksaa siellä olevalla lomakkeella, ni fyyrassa ilmeisesti ei näy et on maksettu. Toinen on noi ulkomaan elävät, nekään ei tonne kitin listoille näytä päätyvän. En mä tietty tiedä, mut eiks noiden erilaisten järjestelmien tarkotus olis selkeyttää ja helpottaa asioita, eikä vaikeuttaa niitä? Mun mielestä toi ei toimi niinku kuuluis.
     
  20. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Muistaakseni (!?) Kitin säännöissä on, että järjästäjän pitää lisätä muullatavoin ilmoittautuneet (ulkolaiset, jälki-ilmoittautuneet ym.) Kitiin. Jostain syystä tuo ei koske FHRA:ta?? Kuten ei tulostenjulkaisukaan Kitissä.
    Lieneekö FHRA:lla asiasta erillisvapaus?
    Muissa lajeissa nuo on määrätty sanktioiden uhalla, ja tulokset on oltava 7 vrk. sisällä kilpailun päättymisestä Kitissä.
     

Kerro tästä muillekin!