Pumppu huutaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja 63impala, 25.5.2003.

  1. 63impala

    63impala 1st gear

    Kyseessä ei ole oma pumppuni :smile: ,vaan -63 imapalan tehostimen pumppu. Asensi jarrutehostimen mallia hydraboost, teetin letkut ja hienosti pelaa. Jarrut on paremmat, kuin missään ajamassani 60-lukulaisessa. Mutta mutta. Pumppu herkes huutamaan, niinkuin ahistais jossain pirusti. Hydraboostinkin purin jo kertaalleen ja ohjauspuolikin on ok. Mikä sitä pumppua huudattaa? Jos jollakulla ois GM:n vanhanmallista kapeekaulasta pumppua hyllyssä, voisin ostaa varalle, jos vaikka vika löytyisi siitä.
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Voisko olla että vanhan mallinen pumppu ei pelaa yhteen hydrobuustin kanssa? Elikkä tarttis hydron pumppu? Tai edes uudemman maallinen? Niitäkin on vielä eri paineille.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jep voipi vanha saginaw-pumppuraukka haukkoa henkeä hydroboostlisäkuorman alla..
     
  4. 63impala

    63impala 1st gear

    Suattiipi olla, mutta kirjojen mukaan vanhan mallisessa pumpussa pitäis ainakin uutena olla kovempi paine. Hydraboostin ei pitäisi viedä poljin ylhäällä painetta, öljy kulkee siitä tällöin suoraan läpi ohjaustehostimen säätöventtiilille.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jos paine riittääkin niin tuotto ei ehkä riitä?
     

Kerro tästä muillekin!