Punaniska,made by '63 Dart Avo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Käkö, 21.7.2003.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Musta on tulossa kovaa vauhtia jaa mut ei avo kulje kovaa,mut kuitenkin punaniska,avoautoilun ihanuutta ku aurinko paistaa ja tuuli tuivertaa vinosti takaa päin
    niin ei juuri tunne kuin paljon polttaa, siis aurinko, kyllähän tuon vielä kestää jos kelejä jatkuu ja rasvaa saa kaupasta jos tarvii.
    Minkähän takia nuo ihmiset oikeen töllää eix ne oo ennen nähny '63 avo Darttia vai kattoox ne et kuka törppö tommosella vanhalla rysällä oikeen ajaa.
    Yx "asiantuntija" veikkas avoa '58 buickix, voi vee...
    joo ja juhannuksena smäidämäessä ku oltiin Kiekun Valiantilla (juu,pokaalihaavilla niinku ne pohjanmaalla sanoo) ni toinen asiantuntija veikkas Valianttia '60 dodgex, kuinkahan isolla noihin vehkeisiin pitäs kirjottaa mitä ne on.
    Ehkä juhannus vaikutti arvioon...
    Toisaalta kyllähän yllä oleva osoittaa myöskin sen et harvempi jää täysin kylmäx ku ajelee tommosilla vähän vanhemmilla ameriikanautoilla.
    Virkavaltakin osoittaa jatkuvaa kiinnostustaan ko.vehkeisiin...
     
  2. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Kyllä se on harvinainen kaverilla samanlainen mut punainen valkonen räpä 318 ryppyreunalla 3 lovi/lattia keppi GT.Oliko nyy -88 tai 89 vuonna kuvausryhmä halusi kuvata stadin cruisingia eipä tieneet hekään mikä auto vaikka kahdesti toitotettiin.
    ps: pari kertaa kuolannu niitä 3kpl siinä autotallien edessä.
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Juu, meillä on tuo pienimuotoinen ulkoilmanäyttely pihalla missä Mopar voittaa aina...
    Äiti on kyl välil ajanu Avolla mistä kyllä kuulin ku elisan puhelinkorjaajat ihmetteli pihalla et "nyt yx puuttuu rivistä!"
    Ja naapurin setä kyllä huolehtii myös niistä,aina se muistaa kertoa mikä auto siihen on pysähtyny niitä kattomaan...
     

Kerro tästä muillekin!