Puoliperän maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja forssu, 24.10.2012.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    Oiskohan tässä mieluiten eteläsuomen alueella joku järkevän hintanen raskaan kaluston maalaamo? Tai olkoon mikä tahansa maalaamo kunhan vetäis kohtuu pinnan kohtuu rahalla. Pelkkä pinnan ruiskutuskin valkoseks riittää. Kyseessä 4,3m korkee puolikas tai ehkä jopa kaksikin.
    Mulla olis tässä Lahden lähellä paikka (ihan oikea maalaamo..) jossa vois vetää jos esim 2kpl maalareita haluis tulla keikalle.

    Ehdotukset mieluiten tähän, sähköpostiin tai yv:lläkin. Soitot mieluiten iltasella kun päivät meinaa olla vähä hoppua.

    -Jani-
    044-2626321
    jforce ät phnet.fi
     
  2. hara64

    hara64 1st gear

  3. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

  4. pontso

    pontso Gearhead

    Löytty myrskylä . maalaa raskaskalustoa leipätyökseen , töissä maalautetaan noin 40-50 soraautoa ja 30 perävaunua vuosittain
     

Kerro tästä muillekin!