pussihousut ja rodimiehet huom!!!fordin startti kolahtaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dart, 7.1.2005.

 1. dart

  dart Gearhead

  sain oman fordin (38 lättäpäällä) käymään eilen ensimmäistä kertaa 25:een vuoteen ja kun kone oli horahdellyt alkuun muutaman kerran niin startti alkoi pitämään erittäin kovan pamauksen aina kytkeytyessään startin kehälle. muuten startti toimii normaalisti. startti on ns.kiertokäynnistin mallinen. vika siis ilmeni heti kun moottori alkoi käymään, enkä ole ehtinyt tutkimaan starttia lähemmin. bendix laitteessa vika todennäköisesti on mutta mistä sitä tarkemmin kannattaa katsoa ja miten korjata. kiitoksia paljon jo etukäteen mahdollisista vastauksista!
   
 2. dart

  dart Gearhead

  pitääpä oikein vielä kuvailla tätä "kolausta". startatessa koko moottori ja auto heilahtaa huomattavasti jotenka ymmärrettävistä syistä ei tehnyt mieli montaa kertaa kokeilla kuinka kauan vehkeet kestää.
   
 3. dart

  dart Gearhead

  noniin, lättäpää gurut hoi! mikä sen jousen tarkoitus on bendixissä?
   
 4. Impala76

  Impala76 Gearhead

  lättis on pop!
   
 5. Ahti

  Ahti 3rd gear

  Sun tarttee muokata otsikkoa vähän vetävemmäksi, ni rodi miehet ja pussihousut herää :lol:
   
 6. dart

  dart Gearhead

  näin teen!
   

Kerro tästä muillekin!