pussihousut ja rodimiehet huom!!!fordin startti kolahtaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dart, 7.1.2005.

  1. dart

    dart Gearhead

    sain oman fordin (38 lättäpäällä) käymään eilen ensimmäistä kertaa 25:een vuoteen ja kun kone oli horahdellyt alkuun muutaman kerran niin startti alkoi pitämään erittäin kovan pamauksen aina kytkeytyessään startin kehälle. muuten startti toimii normaalisti. startti on ns.kiertokäynnistin mallinen. vika siis ilmeni heti kun moottori alkoi käymään, enkä ole ehtinyt tutkimaan starttia lähemmin. bendix laitteessa vika todennäköisesti on mutta mistä sitä tarkemmin kannattaa katsoa ja miten korjata. kiitoksia paljon jo etukäteen mahdollisista vastauksista!
     
  2. dart

    dart Gearhead

    pitääpä oikein vielä kuvailla tätä "kolausta". startatessa koko moottori ja auto heilahtaa huomattavasti jotenka ymmärrettävistä syistä ei tehnyt mieli montaa kertaa kokeilla kuinka kauan vehkeet kestää.
     
  3. dart

    dart Gearhead

    noniin, lättäpää gurut hoi! mikä sen jousen tarkoitus on bendixissä?
     
  4. Impala76

    Impala76 Gearhead

    lättis on pop!
     
  5. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Sun tarttee muokata otsikkoa vähän vetävemmäksi, ni rodi miehet ja pussihousut herää :lol:
     
  6. dart

    dart Gearhead

    näin teen!
     

Kerro tästä muillekin!