Putkenpään "viistouskone"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja busgods, 30.1.2008.

  1. darpen

    darpen Gearhead

    Herätellääs tätä aihetta vuosien hiljaiselon jälkeen, eli onko tullut mitään uutta tälle rintamalle?
    Sorvi ei mahdu talliin, mutta muut ideat kelpaa.
    Saa myös tarjota jos on nurkissa ylimääräisiä härveleitä pylväsporasta lähtien.
     
  2. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Vuosia sit tuli hommattua Baileighin TN-250 ja muuta ei enää tarvii.

    Yhden modan kun teki niin täydellinen peli.
     
  3. Belve67

    Belve67 2nd gear

    No joo ei varmaan tarvi enää, mut kuvat mittoineen olis kovat jos jossain välis tulis idis vääntää vaikka noitakin.
     
  4. darpen

    darpen Gearhead

    Ihan fiksun oloinen laite.
    Näkyis noiden Saksan sivuilta löytyvän hintaan 615€, mutta vähän epäselvää toimittaako tänne ja mikä sit olis lopullinen hinta.
    Tollanen olis huomattavasti halvempi-> https://www.mve-online.com/product_...twood-p-239?osCsid=oessou134eshk6cif9tbqdtt23
    Putken kiinnitys vaikuttaa huterammalta, mutta kun pääsääntöisesti olis 22-25mm hydyputkea mitä tolla olis tarkoitus sahailla, niin ehkä toimisi. Tässä tulee taas tää, että hinta laittaa harkitsemaan kun 100€ ei olis paha ollenkaan.
     
  5. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Noiden halpojen ongelmana on ettei tarvitse kuin kerran terä edes vähänkin hirttää kiinni niin runko on väärä kuin korkkiruuvi ja poraus ei enää osu keskelle.

    Mutta ymmärrän ettei aina ole järkevää ostaa noin kallista työkalua. Mutta hyvää ja halpaa ei valitettavasti ole.

    Tuo Baileigh on täysin päinvastainen periaatteeltaan.

    Muissa kun porakara on kiinteä (ylös-alas säätö) ja putki säädetään kulmaan mutta aina vain keskilinjalla niin Baileigh;ssa putki keskittyy ja porakara pyörii 230 astetta putken ympärillä, säädettävissä 25mm alemmas mahdollistaen sivuporauksen. Oma modaus oli vaihtaa porakaran pesän pultit pinnatapeiksi ja leikata laskettu sarja eripaksuisia levynpaloja joilla saan myös nostettua pesää 1-25mm 1mm välein. Tämä mahdollistaa porauksenmyös keskelle putken mutkaa. Putken mutka ei mahdu kääntymään alaspäin johtuen porakaran saranasta ja alustasta.
     
  6. Mopar

    Mopar Gearhead

Kerro tästä muillekin!