Pyörätuolipaikan rekisteröinti pakettiautoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 17.6.2012.

  1. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Löytyykö kokemuksia / tietoa kyseisestä toimenpiteestä, miten onnistuu?
     
  2. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Siis sinne tavaratilan puolelle? On niitä siellä näkyny, mutta taisi olla että vaatii trafilta hiukka lupia ettei napsahda autoverot maksuun.
     
  3. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Eiku matkustamon puolelle....
     
  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    Matkustamon ? ... vai tarkoitatko sitä tilaa, josta rekisteriotteessa sanotaan esim. : "...TAVARATILASSA TPP 57 PYK.N 1 MOM:N MUKAISET ISTUIMET..." ? eli se vaikkapa pakuversion ChevyVanissa +3 tai +4 -osasto.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo ei taida vanin ohjaamoon tuoli sopia mitenkään, sinne tavaratilan puolelle jossa lisäpenkit ovat voisi yrittää. Mun ymmärtääkseni on ihan mahdollinen operaatio mutta tarvittavista luvista ei ole hajuakaan
     
  6. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Kaipa se sinne matkustamoon menee, jos apparin penkki poistetaan... Siinä ei luulis olevan ihmeempiä ongelmia kun tavaratilan koko ei muutu... mutta ehkä kuitenkin hyvä varmistaa kontorilta millaisia lappuja haluuvat muutoksesta.
     

Kerro tästä muillekin!