Pystylamppuiset Galaxiet/Fairlanet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Timmo, 18.4.2005.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    2dHT kori on oikaistu ja se on lähdössä hiekkapuhalluksiin. Seuraavaksi tehdään koriin ruostekorjaukset joita ei onneksi juurikaan ole ja sitten vahvistetaan sitä reippaasti. Sitten aletaan tekee alustaa ajettavaksi. Valmistumisaika on enemmän kuin epämääräinen... Convertiblen yritän saada kesäksi liikenteeseen eli se vaatisi lootan remontoinnin (1&3 ulisee) ja ohjaustehostimeen pitäisi hankkia korjaussarja (vuotaa nesteet pihalle). Nämä on viat jotka on tiedossa, mutta lisääkin varmaan löytyy, Yritys olisi kurvata ensi suvena Avolla "tukka hulmuten". Kuviakin autoista voisin tälle palstalle laittaa, jos osaisin, mutta kun en osaa...
     
  2. dille2

    dille2 1st gear

    Tallessa oottas 2 kpl -65 Galaxieta.Toinen "kuntoon" ja toinen osian luovuttaja.Toinen flakemusta valkoisella katolla.Taisi olla -88 viimeksi Porissa liikenteessä.
     
  3. tcb62

    tcb62 Gearhead

    syyskuussa 89 Golden roadilla encinitas, Ca:ssa pari rasva tukkaa Sherwoodista löi taalat mr. Hollandin kouraan ja poistui Moon Light beachin suuntan ja sieltä Melba drive 728:iin ilta kiljuille valkoisella vinyyli katolla varustetulla muuten vaalean sinisellä -65 2ovi ht 390 etx..LTD Kalkkunalla Ca rek # 2EUYYO68. Auto näyttäytyi sittemmin niin Mexicossa kuin Friscon China townissa jonkin vuoden ajan ylväästi Suomi + baby I´m bored tarroilla varustettuna. Olipa hienoa nähdä vehje hienossa kunnossa tuplaputkista gasoliinin höyry nousten viime viikonloppuna Hullujenhuoneen pitäjässä ulos tallista ajettuna. Voi hyvin sinä vanha kunnon Kalkkuna, sotaratsu jonka hima on highway.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Meikäläisen ala-asteen aikaisella opettajalla Huittisissa on joky pystylamppu 4d tolppa, en muista vuosimallia. Kattokaas kaikki freakit tätä.

    [​IMG]
    (klikkaa suuremmaksi)

    Juu on siinä joku böönäkin... :lol:
     
  5. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    Jos kuvia haluat esille, noita photopuketteja on netti pullollaan.
    Jos siihen ei osaaminen riitä, niin laita mulle yv:tä niin laitetaan muutama kuva näytille.

    T: American Car Drivers Of Kokkola ex. jäsen.
     
  6. 0201346

    0201346 1st gear

    onkos tällasesta tietoa....

    onkos täällä tämän auton entisiä omistajia, tai ketää kuka tietää auton historiasta? korinvaihto on tehty neliovitolpasta avoks 1987....
    [​IMG]
    tuo rekkari on tosiaa YJJ-38
     
  7. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    mikäs tuo rekkari on kun vanhan silmät on niin huonot? olisko mitään tietoa myöhemmistä kilvistä?

    ladossa on yksi faikku joka menee syksymmällä laikan alle, saa nähdä choppaanko vai teenkö avon, ruma tulee joka tapauksessa:D
     
  8. pee5

    pee5 3rd gear

    BAT-8 oli myös samanlainen Faikku, BAT-10 Mustang GT, taisivat nämä ja BAT-12 olla jotain alunperin Oy Ford Ab:n omassa käytössä olleita, samanlailla kun pari vuotta aikaisemmin AF- alkuiset '64 Ford-usa kalusto. Muuten, se turhapurossa hakattu oli myös '66 Fairlane 4d.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mun mielestä se oli galaxie, '65 tai '66.
     
  10. lucky13

    lucky13 1st gear

    Eikös se ollut ´65 Faikku se turpauunossa ollut? :eek:
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Muistaakseni se oli kyllä pystylamppuinen, ja nimenomaan Galaxie. Dementia tosin saattaa hieman vaivata...., mutta niin varma tosta olen, että jos joku muuta väittää ei auta kun kaivaa video esiin ja tarkistaa.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Galaxieta veikkaisin tai oikeestaan muistelisin minäkin melkosella varmuudella mut eiks sitäkin koppaa ollut vielä ihan Custom mallimerkinnälläkin? Fullsizekoppanen se Tuuran kärry oli joka tapauksessa, eihän nyt vuoristoneuvokset pienemmällä :wink:
     
  13. slitre

    slitre 1st gear

    Juu, custom kuuluu fordin mallinimikkeisiin (full-size).
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo, mallista en mäkän ole varma, mutta fullsize peli. Ja kutosella, venat säksätti makeesti.
     
  15. ACC

    ACC Gearhead

    Tämmönen löytyy Pietarsaaresta
    [​IMG]
     
  16. ford 460

    ford 460 1st gear

    Itse rupesin hieromaan kauppaa 66 faikusta(2d ht 289+3lov manual)
    Onko joskus silloin ennenvanhaan(80 luvulla) tullut rek.otteeseen merkintöjä jos on esim. 4ovisesta tehty?????Vai lukeeko edelleen 4d sedan tai jotain muuta vastaavaa!!!
    Ite en näistäkään taas mitään tajua !!
     
  17. mike

    mike Gearhead

    On merkintojä. Esim. Ford Fairlane 4D Sedan, muutettu vastaamaan Fairlane 2 D HT. Ja sitten lista muutetuista osista.

    t:vaakalamppunen
     
  18. ford 460

    ford 460 1st gear

    Kiitos !!!!! 8)

    Eli tämä on sitten alkup 2d ht minkä ostan!! :rotfl:
     
  19. 0201346

    0201346 1st gear

    convertible

    pistin piruuttani kyselyn tilastokeskukselle että montako samanlaista avo-galaxieta suomessa on, joka itseltäni löytyy ni kyllä nuo tuntuu vastaavan kun tosta aiemmin oli toisessa aihealueessa juttua, tällainen vastaus tuli:

     
  20. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Nettiautossa on myynnissä minun ex. 65 4d galaxie. beigenvärinen.
    Oli tosi siistissä kunnossa kun myin sen, näyttää nyt vähän paatuneemmalta. Ostin auton raahesta kannukseen -99 tammikuussa ja myin -04 syksyllä keravalle. Kävin koneen+laatikon läpi ja pientä viri osaakin tuli laitettua. Siistein myös karuhkoa sisustaa. Oli hiljattain maalattu ja kromit hyvässä kunnossa kun sen ostin. erittäin mieluinen auto.
     

Kerro tästä muillekin!