Pyyhkijöiden moottorin johdotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Pastori, 15.12.2018.

  1. Pastori

    Pastori 1st gear

    Pyyhkijöiden moottorille menee kolmea johtoa valkoinen, harmaa ja violetti. Valk ja har epävarmoja väristä koska ovat kellastuneet yms. Moottorin liitin on pystyssä, mikä väri järjestys ylhäältä alas? Syy kyselyyn on että irroitin liittimen ja johdot irtosivat muovisessa liitin osasta ja värit meni sekaisin.
    Yritin eri järjestyksessä ja ainoa mikä toimi oli harmaa, valkoinen, violetti mutta kytkin toimi väärinpäin eli nollassa pyyhki ja nopeimmalla ei pyyhkinyt sekä käytössä oli vain yksi nopeus. Pissapoika toimi kyllä.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikä auto?
     
  3. Pastori

    Pastori 1st gear

    Chevrolet caprice classic sedan vm 1980.
     
  4. Pastori

    Pastori 1st gear

    Itse itselleni vastaten, ylhäältä alas: violetti, valkoinen,harmaa. Jos vaikka jollakin muulla olisi sama ongelma.
     

Kerro tästä muillekin!