Radio/CD/MP3/USB kaukosäätimellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Kimmeli, 18.6.2012.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Poppikone pitäis saada piiloon, takaluukkusta löytys ainoa fiksu paikka, mutta onko enää olemassa radiota jossa on kaukosäädin johdolla, perus säätimet toimii infrapunalla ja vaativat suoran yhteyden kapulasta soittimeen joten sellain ei käy. Tai löytyykö esim. irto silmää infrapunalle minkä vois jemmata kojetauluun?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikös noita irtosilmiä oo tehty tai ainakin originaalia siirretty piuhoilla parempaan paikkaan?
     
  3. MudMax

    MudMax Gearhead

  4. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Itelle tein niin että kolvailin lattakaapelia etupaneelin ja soittimen välille semmosen pätkän että sain siirrettyä soittimen penkin alle ja etupaneelin saranoilla kojelaudan alle. Nyt saa etupaneelin käännettyä piiloon kun ei halua soittovärkin näkyvän, mutta myös vedettyä esiin käyttöä helpottamaan. Ei ole paha homma tehdä, noin 8-karvaa (riippuen soittimesta) kummastakin päästä kiinni ja rokki raikaa! 8)
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Valokuidullahan tuon voisi toteuttaa, muistaakseni sellaisia valmiita sarjojakin on.
    Tosin kotikäyttöön??

    Valokuitua se muutama metri ja kokeilemaan.
     

Kerro tästä muillekin!