Radioaukon mitat -02 Silverado?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja umpio, 8.12.2015.

 1. umpio

  umpio 3rd gear

  Orkkismankassa ei soi CD:t, eikä löydy AUX in-liitäntää eikä USBia. Samaten ei parillisia kanavia, kun jenkkiversio. Ajattelin ostaa ihan tavismallin 2DIN -soittimen, mutta sopiiko radioaukkoon täyspitkä soitin, vai onko tilaa rajoitetusti? Esim. Sonyn mitat on 10 cm korkeus (pitää vissiin vähän veistellä kojelaudan reikää isommaksi?) leveys 17,8 cm ja syvyys 17,8 cm. Eli sopiiko syvyydestään kojelautaan; en haluaisi että tuo jää yhtään pullottomaan? Toki jos on tiedossa ilman veistelyä sopivaa mankkaa, niin ehdotuksia kuunnellaan.
   
 2. Roju

  Roju 3rd gear

 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Laita googleen hauksi toi 02 silverado 2 din radio niin tulee amerikan sivuja missä on ohjeita tosta muutoksesta. Löytyy hyvät ohjeet kuvien kanssa kun vaan jaksaa etsiä.
  Muistaakseni ei mene ihan heittämällä niin kuin mun -03:seen. Noissa on erilainen kojelauta.
  -03 joutui sieltä radion takaa ottaa palan jotain muovia pois että meni tarpeeksi syvälle.

  Vissiin sisälämppärin säätimiä joutuu vähän siirtämään tai jotain sinnepäin. Etsin silloin juttuja -03 muutoksista niin tuli jonkun verran tietoa tosta edellisestä mallistakin.

  Mulla oli sama vika ettei toiminut kuin radio ja ei ylimääräisiä liittimiä ollut.

  Ebaystä ostin sen kehyksen ja johtosarjan ja ei ollut pahan hintainen kotiin kuljetettuna.
   
 4. umpio

  umpio 3rd gear

  Höm. Kävisikös -03 kehys suoraan vai onko jotain oleellista muutosta, ettei käy?
   

Kerro tästä muillekin!