Räikkäshifteri alkuperäseen keskikonsoliin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja vesku383, 21.2.2011.

 1. vesku383

  vesku383 Gearhead

  On tuo oma alkuperäinen shifteri aika tiensä päässä(on vuosien aikana tehty kaikenlaisia patentteja ja väljä paska) ja nuo lukituksetkaan ei toimi(kerran sain jopa pakin menemään vauhdissa päälle). Onkos moni laittanut noita tarvikemalleja alkuperäseen konsoliin ja nyt nimenomaan alkuperäseen koska haluaisin pitää alkuperäsen näkösenä ja se räikkäkin sais olla. Autona coronet 500 -65. taitaa olla se fyysinen koko suurin ongelma mikä mahtus alkuperäsen paikalle..
   
 2. duster73

  duster73 Gearhead

  varmaankin sen konsolin korkeus vaikuttaa aika paljon.jos siinä sellanen on.kaveri oli joskus sovittanut -79 mustangiin tollasen pro-matic kakkosen ja se kävi siihen hienosti.tosin siihen tuli se pro-maticin päälliskoppa konsolin päälle.muistaakseni se oli musti,mut saatto se olla joku muukin auto...
   
 3. vesku383

  vesku383 Gearhead

  joo joskus oli just promatic 2 ja se piti laittaa siihen konsolin päälle. nyt kun löytys joku minkä sais "piiloon" sinne konsolin alle. Pitää käydä tallilla ottaas mittaa siitä alkuperäsestä ja ruveta selvittelee mikä sinne mahtuu vai mahtuuko mikään. Ehkä sitä konsoliakin voisi aavistuksen verran nostaa ylemmäs jos jää vain parista sentistä kiinni.
   
 4. tabs

  tabs Gearhead

 5. vesku383

  vesku383 Gearhead

  justi tota pistol grippiä oon vähän himonnu mut taitaa jäädä haaveeks jos konsolin päälle pitää laittaa. Mites ton megashifterin tuo "kumilurtsa", jätitkö ton pois kokonaan vai jäikö konsolin päälle/alle? ei tuo kuusvitosen konsoli kauheesti varmaan eroo kuuskasista.
   
 6. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Tosssa kuvasta kattelin tota hurstin pistol grippiä niin eihän tuo "koneisto" nyt niin kovin jöötiltä näytä...
   
 7. tabs

  tabs Gearhead

  Juu mega ilman kumi lurtsaa konsolin sisällä.
  Toi pistol grippi oli koneistoltaan leveämpi ja korkeampi, olis joutunut silpomaan konsolia paljon.

  Samoin kepin liikerata on pitempi koska ei ollut ns. räikkä malli.

  Muuten helvetin hyvän olonen keppi, jämäkkä kun mikä.
   
 8. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Etkö ollu megashifteriin tyytyväinen? Jos viitsit kattoa niitä mittoja siis siitä alaosasta paljonko menis konsolin alle pysty-ja sivusuunnassa. jos rupeis funtsii sellasen hommaamista.
   
 9. tabs

  tabs Gearhead

  Tossa megassa oli jo kulumaa, joten siksi keppi vaihtui.
  Keppi vaatii tunnelin ja konsolin väliin 18cm kokeussunnassa,
  jos haluaa vain kiiltävien osien näkyvän.
  Kepin aukko pitää olla n. 3cm leveä.
  Itse mekanismi on leveimmillään n.10cm ja 24cm pitkä.
   
 10. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Kiitos ja kumarrus mittojen ottamisesta. Nyt pitäs joskus raahautua tallille...
   
 11. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Hitto! Tuon alkuperäsen konsolin alla on vaan kymmenisen senttiä tilaa pysysuunnassa. Muutaman sentin korotus olis mahdollinen muttei tuota viitsis noin paljon nostaa että tuo megashifteri mahtus! Jos jollakulla tietoa "matalammista" koneistoista mikä mahtus ni saapi heittää juttua!
   
 12. nova 76

  nova 76 2nd gear

  kävin mittaamas ton b&m guiksilverin ja se saattas tohon sun konsoliin mahtuu,ainakin jos
  laittaa sen ylimmän suojan siihen päälle tuu kattoo jos täs ei ymmärrä mitä tarkotan.
  t:eek:l
   
 13. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Mulla upotettuna toi pro stickki challengerin konsoliin, tein vaan koneiston suojaksi nahkapussin ja upotin niin syvään kun sain, rälläkällä orgis kiinnikkeet veks ja hyvin putos tarpeeksi alas, tytyväinen ollu siihen.
   
 14. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Tarkotitko moparheppu tota TA-challengeria, kattelin sitä kuvaa niin eikös tuo oo just promaticin shifteri? tuollanen vanha raato kyllä löytyy multa tallista mikä aikoinaan oli pultattu konsolin päälle. Korkeutta koneistolla näkys olevan n 12 cm joten se kyllä menis konsolin allekin pienellä korottamisella!

  Aika samanlaisia noin äkkiseltään katsottuna tuo promatic ja quicksilver. Mitenkäs toiminnaltaa eroovat? Jos jollakin tuosta Quicksilverin koneistosta antaa mittoja ni oisin tyytyväinen, kun en arviosta uskalla ostaa enkä halua konsolia ruveta tuhoomaan?
   
 15. 440 SIX PACK

  440 SIX PACK 3rd gear

  voin yrittää mitata tänä iltana se on miullakin mopari A- kopan orkkis konsolin alla sitä ei ainakaan tarvinnu korottaa eikä muutenkaan pilkkoa.
   
 16. MeanMan

  MeanMan 1st gear

  Tuossa tallilla sattui olemaan B&M quicksilver ja Hurstin Pistol-Grip Quarter Stick. Hurstin runko sentin leveämpi ja varsi on hieman paksumpi.

  Tässä jotain projekti kuvia jos jotain kiinnostaa, auto C koppanen.

  B&M ja ammattimiehen työn jälki, rälläkkä soinut :eek: http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962214.jpg
  http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962207.jpg
  http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962208.jpg

  Hurst asennus vaiheessa.
  http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962205.jpg
  http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962206.jpg
  http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2962213.jpg

  Suurin ongelma tuossa piilottamisessa on tuo pakkivivun käyttäminen, tosin saa senkin yksinkertaisesti vajerilla toteutettua.
   
 17. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Kiitos kuvista! Kyllä vaikuttaa siltä että tilaan ton quicksilverin. Lähinnä tossa pistol gripissä kiinnosti just tuo kahva, mutta saahan tohon silveriinkin väsättyä vaikka minkälaisen..
   
 18. nysse1

  nysse1 1st gear

  Mulla on tollanen b&m pro matic myynnissä halavalla!
   
 19. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Kiitos tarjouksesta mut nyt pitää kallistua tuon Silverin puolelle, sen korkeus on vaan 9cm ja tuo promatikki taitaa olla jotain 12!
   
 20. nysse1

  nysse1 1st gear

  Nii,toi taitaaki olla silver kun kuvista kattelin :oops:
   

Kerro tästä muillekin!