Rättikaton kiinnitysnappeja - Mistä niitä voisi haeskella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Santtu, 5.5.2008.

 1. Santtu

  Santtu 1st gear

  Kupla '73 laikkakabrioletin jälkiasennusrättikaton etureunan kiinnitysruuvit on tuuli vienyt. Siis kaksi kolmesta ruuvista. Olisko täällä tietoa mistä noita perin erikoisia ruuveja voisi haeskella? Volkkarifoorumille ei jostain systä pääse rekisteröitymään, siksi kyselen täällä.

  Kuvat siitä vielä jäljellä olevasta ruuvista:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Nyt autolla ei voi ajaa katto ylhäällä, mikä ei tiety ole ongelma jos säät jatkuvat tällaisina. Mutta joskus saattaa sade yllättää, ja noiden kiinnitysruuvien puute estää ajallisesti tai matkan osalta yhtään pidemmät reissut.
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

 3. Santtu

  Santtu 1st gear

  Hieno homma, kiitos. Onko jollekulle jäänyt noita ½" mittaisia kolmea kappaletta nurkkiin lojumaan? Näemmä myydään 10 kpl paketeissa...
   
 4. kabu

  kabu 1st gear

 5. Santtu

  Santtu 1st gear

  Jep, juuri löysin itsekin HotCarsin. Ostan mieluummin Suomalaiselta.
   

Kerro tästä muillekin!