Rättirenkaat ja talvi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja petu54, 26.10.2005.

  1. petu54

    petu54 2nd gear

    kumman liukasta ajella lumisateessa rättirenkailla. onko muita kohtalotovereita vielä liikenteessä? :eek: nimim.kohta metsässä niin, että kolina käy.
     
  2. Bitch

    Bitch Gearhead

    Sithän sitä pääsee tekee lisää peltihommia :rotfl: :rotfl:
     
  3. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ai vielä liikenteessä? Toivottavasti ei, ne on todellakin hengenvaarallisen liukkaat lumella. Talvirättirenkaat sit erikseen.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Viime vuonna näihin aikoihin haettiin mulle kouvolasta '52 pontiac ja kyllähän se paikoitellen tais liukastakin olla.. :lol: 500-600 kilsaa valottomalla,vilkuttomalla ja muutenkin puutteellisella romulla joka oli ollu liikenteessä viimeksi monia vuosia sitten...Tais se paikoitellen luistella aika pahasti...Ja jarrujahan ei ollu.. :rotfl:
     
  5. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Tiiä noista rättirenkaista.

    Mulla on ny 77 Cougar talviautona ja siinä jotkut Hiacen nastalliset talvirenkaat ja takakontissa 50 kilon sorasäkki. Kyllä maantieajo käy niillä, mutta kun tuossa omassa pihatiessä on pieni mäki ja vauhdinkeruumatka on liian lyhyt. Ja kadulla vilkas liikenne sekä näkemäesteenä kunnon koivu ja naapuritalo. jne....

    Tänä aamuna tuli testattua lumi- ja mäkiominaisuuksia.
    Meinas jo hiki tulla. Slipänslide with......

    Taitaa tulla mielenkiintoinen talvi
     
  6. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No mut eikös Petu sultakin löydy M+S merkintä, eli nehän on siis ihan kelvolliset talvirenkaat... :lol:
     
  7. junnu78

    junnu78 1st gear

    jep

    täälä vielä yksi nastaton... huomena pitäs hakee vani tallista. kyllähän pikkusen hirvittää. pitää palauttaa firman kuorma-auto kun se lähtee turkuun muille työajoon. :(
     
  8. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    On, ajattelin huomenna mennä töihin Chevyllä.
     

Kerro tästä muillekin!