"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

    Vähän saa unohtaakkin 40:ssä vuodessa, VAS- muistikuva tuli kait Vaasanläänistä. Tuo Mustangi meni ja vaihdossa tuli kait -65 Impala IS-541. Tai oli ainakin samoihin aikoihin tuutilla & kuvajalla myynissä.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Oliko Tuutti sama kaveri,kuin Granlund?

    Hantta
     
  3. SEEPO 1

    SEEPO 1 1st gear

    Pitää paikkaansa, hyvä on muisti :wink:
     
  4. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

    Sama juipelo, tuplaketjuineen tuutissa.
    [​IMG]
     
  5. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Mikä v-ttu siinä mättää, kun joutuu kirjautumaa aina uudelleen, ja sohia nakinkokoisella sormeell hyttysebpaskan kokoisia klikkauksia, joita on monta yhde sentin alalla.
    Joista aina valikoituu väärä. Joka ei kelvannut tälle sivulle ensimmäisenä.
    En muist Kipparin omistajan nimeä, kuba naamasta miehillä auttaisi, tai sen tyttöystävän säärien kuva.
    Kontulaisen Henkalle myin yhden Cris Craftin V8 , joka oli hieman liian painava siihen mäkärään, vai miksi vesikirpuksi sitä kuuluu sanoa.
    Jussin -64 Faikku ollut heidän perheellä uudesta asti valkoisena, jolla Jussi ajoi kolarin Yliopistonkadun ja Kauppiaskadun kulmassa keltaisenvaaran kanssa. Joka seisoi sitten Nousiaisissa monta vuotta pukkien päällä. Kunnes pyysin pukit pois, ja Faikku tuli kuntoon, vasta myöhemmin se maalattiin kirjavaksi markkinaväreihin, joista huomauttaessani Jussi kertoi värien kuuluvan johonkin kilpa-auto väritykseen. Ford asiantuntijat tietävät.
    Hienoja kuvia taas.
    Kyllä te olette mukavia, kiitos
     
  6. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Tuossa välillä oli tullut IS-54 Cevyn kuva, näyttää tutulta tuo numero. Olen sen jossain näfnyt.
    Nimi eikä paikka vain ei tule mieleen.
    Kun olen nähnyt niin monta autoa elämäni varrella, ja mielenkiintoni kohdistui liikaa hameenhelmojen perässä juoksuun . . .
    Ihan turhaan . . .
     
  7. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    Omistiko "Spede" jossain vaiheessa Lokinsiipi MB:n?Punaisen tai valkoisen?
     
  8. Meteorgrazy

    Meteorgrazy 3rd gear

  9. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Kyllä on mennyt rupuseen kuntoon vuosien saatossa.
     
  10. Falconetti

    Falconetti 1st gear

    No voi juma ei uskois,ikävää katsottavaa.No kait se vielä kiiltää mustana joskus.
     
  11. Raggari-Arska

    Raggari-Arska 1st gear

    Onko jollain kuvaa Henkan Oldsvoletista. Kävi tallillani Koivulantiellä katselemassa erään säilytyksessä olleen rättikatto Pontiacin ("Judge") runkorakennetta, ennenkuin alkoitekemään siitä Cvellestä Oldsin takapäällä avoautoa.
    Välillä poliisit kyselivät. On se kumma kun auto on Ruotsin kilvissä, ja joku levittää väärää tietoa leuhkien jotain, niin tällainen killltti mammanpoika saa vastailla turhiin kyselyihin. Kuten Opan ChevyII ja Impala SS-64 ollessa jenkkikilvissä, meikälisen vähän koeajaessa.
    Niinkuin minä mukamas lähtisin ajelemaan laittomilla vehkeillä.
    No, nykyisin on keltaiset kilvet, kun poliisitkin ovat saaneeet tietokoneet autoihinsa.
    Huvitti joskus Varissuon lähettyvillä, 2 Transittia ja 1 Saabi piirittämässä sitä Impalaa, poliisien kinatessa saanko ajaa vai en, siis poliisit kinasivat keskenään.
     
  12. rakkari

    rakkari 3rd gear

    kyl se nyt kiertaa maailmaa.. oli se mullekkin tullessa sillon 2008 aivan paskana, joku saatanan tumpero oli sitä yrittänyt rakennella suoraansanottuna moottorisilikonin ja nippusiteitten kanssa siis siitä löytys silloin aivan käsittämättömiä viritelmiä ja jokainen asia mitä siihen oli tehty niin oli päin vittua, kone oli aivan romu dampperista kun otti kiinni niin 2-3 milliä klappia ylös-alas, vauhtipyörä max 3 eri jengasella pultilla kiinni ja lopuissa reiissä silikonia, vesipumppu jollain ikean huonekalu ruuveilla kiinni ym ym!!kone meni silloin kokonaan uusiks ja koneistukseen, polttoaine letkun asennus tankkiin oli hoidettu poraamalla alareunaan reikä ja tuikkaamala vaan siihen kumiletku ja silikoonia ympärille!! kone huone oli pakko hiekkapuhaltaa et sai sen minkälie pensselillä läästityn kuivumattoman miranoolin pois ja sitä saatanan pensseli kähmää oli sisustan paneeleihinkin sudittu oli meinaan kamalan näköstä ja sitä silikoonia oli oikeesti joka vitun paikassa, ja sähköt nyt oli luonnollisesti saman säveltäjän käsialaa,,,, :mad: ja sen tiedän et se porvoon tyyppi miltä sen ostin ei ollu kerenny tekeen autolle mitään ku siltä meni talli alta juuri kun oli kerennyt sen ostamaan eli noitten käsittämättömien viritelmien tekiä tunnustakoon,, selkään sietäisit saada... :soosoo:
     
  13. pequli

    pequli Gearhead

    Henkan Oldsvolet Cutvelle hyvässä käyttökunnossa
    [​IMG]
     
  14. pequli

    pequli Gearhead

    Ruokatauon ratoksi muutama kuva

    [​IMG]
    Henttosten Chrysler

    [​IMG]
    Mikko K:n (RIP)Simcamoottori

    [​IMG]
    Henkan porkkana rullaavana näyttelymainoksena 1982.
     
  15. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Henttosta ennen Ilu V:n Yorkkeri. Maalautettiin pnnaiseksi ennen sininen Parta-Jussilta ostettu. Vas.etulokasuojassa kämmenen kokoinen pläntti josta maali rullalla kun kaveri nojasi ja maali oli tuoretta.
     
  16. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Mahdetiinkö tostakin Crysystä tehty avo.
     
  17. pequli

    pequli Gearhead

    Vaikka Henttoset tekivät korinvaihtoja urakalla ja tuhosivat mm. siistin alkuperäisen BYS-10:n niin tuo punainen kraisu taisi päätyä Bre-Virin vaihtoautorivistöön. Tuliko sieltä sitten vaihdossa se punainen 70-luvun puolivälin Camaro?
     
  18. hantta

    hantta Double Gearhead

    Punamusta Camaro 454 ja shakerscoop? Missähän lienee nyt?

    Hantta
     
  19. arska54

    arska54 1st gear

    Täällähän on mukavaa stooria :)
    Pari tuntia meni lueskellessa.. Tuttuja autoja ja muutamia tuttuja ihmisiäkin mainittu... Itsekin tuli pyörittyä viikonloppuisin kaupungilla 70-80 lukujen vaihteessa... Vähän sivummalla kylläkin kun Ramblerilla ei kehdannut tulla "oikeitten" autojen joukkoon ;) No olin mä joskus :p Niin ja ruskon tallillakin tuli joskus käytyä ja olihan mulla jäsenkorttikin sinne :)
    Jatkakaa 8)
     
  20. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead


    Eikös Camaro ollut met.hohtopunainen (sama väri kuin kotitilan Caminossa) ja Henttoset laittoivat punamustan raitamaalauksen? Kolmen vuosikymmenen takaa Ruskon tallin pihalta muistuu mieleen kun Camaroon vaihdettiin pihalla öljyjä. Tallilla paljon ollut pitkänhuiskea harrastaja Arvonen/Anttonen laski käyttö-Carinan öljyt samoin tein ulos ja Camarosta lasketut tilalle Carinan koneeseen. Kehui olevan paljon kilsoja edessä Carinassa Henttosten stantartilla käytetyksi luokittelluilla öljyllä. Toisen jutun, jonka Carina-miehestä muistan oli hänen hyvät pakkelin käsittelytaitonsa. Liekö veljellistä harrastajien välistä vittuilua kun minulle kevarijätkälle kerrotiin syynä taidon kehittymiseen olleen lukuisat sattuneet pikkukolarit.
     

Kerro tästä muillekin!