"Raggari-Arskan Letukka" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Falconetti, 13.6.2014.

  1. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Voisiko saada päivitystä Ekkon Studebakerista? Olen nuo video pätkät katsellut jo sataan kertaan jotka Vesiapina on laittanut nähtäville.
     
  2. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Muistojen syövereistä palautui mieleen Liedossa -80 luvulla ollut -57 Chevy,auto oli alkuperäinen ja ajossa,majaili Nuolemolla,Raukkalassa on edelleen tallissa -60 luvun Rambler farmi..sellainen iso koppanen..tunnen sen omistajat,ostivat sen kun menivät naimisiin kauan kauan sitten.
     
    hantta tykkää tästä.
  3. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Liedossa käytiin myös koeajamassa -62 Plymouthia,neliovitolppa,perä ylhäällä,kromi vanteet ja sivuputket,eräs tyttölapsi sitä myi,ja tämä taisi olla -90 lukua,sen jälkeen näin sen kerran liikenteessä Turussa,mihinkä hävisi tämä suomikustomi?? Sininen maali taisi olla pinnassa..
     
  4. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Bongasin äsken liikenteessä 76 New Yorkeria ajavan harmaa hiuksisen mopar miehen,kertoi omistaneensa mm Turun kaupunginjohtajan entisen 70 Monacon sekä muita mopareita,onko jollain kuvaa Monacosta?
     
  5. arskazone

    arskazone Double Gearhead

     
  6. MadMike

    MadMike Gearhead

    Oisko sen verran edistystä että ei makaa enään Hevosenkengässä... Juuri mä viikolla Ekkon kanssa juttelin mutta "Bakkeri" ei ole jokavuotinen puheenaihe...toinen Ekkon "Bakkeri" löytyy hallistamme.
     
  7. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Vaikkei Turusta olekkaan niin hauska ajankuva raggareista löytyy tubesta haulla : Pieksämäki 1978, ja syntisen hyvät äänet tuosta Fairlanesta!!!!
     
    lintta88 tykkää tästä.
  8. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Hantta,asia ei liity tähän mutta ei sul satu olemaan kuvaa Kujalan 66 Dartista,se oli musta ja siinä oli raidat takatolpasta etulokariin,ainakin oranssi ja keltainen raita,omistin sen 90 alkuvuosina.
     
  9. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Kyseessä siis 2 ovi tolppa,318 727.kun ostin sen niin siinä oli silloin katossa ja konepellissä kullan väriset alueet,ostin Orikedolta yhdestä liikkeestä.
     
  10. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    70 luvulla se majaili Lausteella,orkkis vaaleen sininen ja wolfracet,Kutonen ja Manu,siinä oli jostain syystä GT Dart mallina rekkari otteessa.
     
  11. ngf-67

    ngf-67 1st gear

    Ja vielä,Henry L osti sen multa takas Turkuun,sitten se hävisi PK seudulle ja paaliin.
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    Ulkoiluaitta-Meredin...
     
  13. MadMike

    MadMike Gearhead

    marjatan...
     
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    ai 66 Camaro, no vaihtariperheen naapurilla moinen oli kun herra oli Norwoodin tehtaan inssejä ja pilot car siis. Muttaettä Turuus
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    kyllä oli...
     
  16. MadMike

    MadMike Gearhead


    Lentäjä tais olla Arekallio ja Camaro valkoinen jollein raidoilla, muuttu punaiseksi vasta jollain seuraavalla omistajalla...[/QUOTE]

    74 Z/28 teipit ja Marlboro sponssit jotka peruttiin kauden alussa oli ihan ehta ratakilpuri alunperin ykkösryhmässä ja tän takia päätyi kadulle,
     

Kerro tästä muillekin!