Rakennetaan rengasteline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fastback, 23.7.2010.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Pieneen talliin kun täytyy sulloa neljä sarjaa ylimääräisiä renkaita vanteineen niin tila on kortilla. Tarkoitus on tehdä about 50mm halkaisijaltaan metalliputkesta hyllykkö renkaille. Sanokaas joku putkialan asiantuntija, että mistä saa putken päälle kiinni pultattavia kiinnikkeitä kuten 90 asteen kulmapaloja, joista voi vetää poikittaistangot? Mä olen joskus katsellut tollaisia kiinnikkeitä jossain Euromasterin rengasvarastossa. Jäi toteutus mieleen ja nyt pitäisi tollainen askarrella.

    Veneiden kulmahelat näyttävät hieman samanlaisilta, mutta paljon pienemmällä halkaisijalla tosin. Ajattelin, että josko palikoiden oikea nimi olisi selvillä niin ei tartte kysellä putkiliikkeessä tyhmiä :lol:

    Kiitos.
     
  2. net-1

    net-1 Gearhead

  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    jumankautajuunääspäivää. Justiinsa tuollaisia tarkoitin. Se oli varmaan tuo äärettömän hyvä kuvaukseni... :rotfl: :rotfl:

    Kiitos net-1.
     
  4. jake74

    jake74 1st gear

    mä tein 2x2 puutavarasta varastoo rengastelineen. mahtuu kilpurin piikkirattaat/sorarenkaaat, jokkisautojen renkaat myös. yhteen hyllyyn mahtuu 10 rengasta ja on kolmessa kerroksessa.
     
  5. janio89

    janio89 3rd gear

    Entisessä työpaikassa oli tuollaiset telineet ja aikoinaan niitä on tehty muillekkin liikkeille tilauksesta. Putkien kiinnikkeet ovat tuollaiset kahdella u-pultilla kiristettävät, oisko ne ollut alunperin joihinki navettasovelluksiin tarkoitettuja.

    [​IMG]
     
  6. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tollaset tein, ne voipi säätää sopiviks kullekkin setille

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    "Oikeaoppisesti" vanteella olevat renkaat pitäisi säilyttää vanteesta, esim. vanteen keskireiästä, ripustettuna. Ainakin pidempiaikaisessa säilytyksessä. Sen putken voisi laittaa myös seinästä törröttämään?
     
  8. Miguel68

    Miguel68 1st gear

    Putkiaivojen telinehinta

    Hintaa Putkiaivojen telineelle, mihin mahtuu 12 kpl 195/50 R 15 rengasta, tulee noin 390 euroa. Telinettä on helppo muokata omiin tarpeisiin :)
     
  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    Re: Putkiaivojen telinehinta

    Ennen kuin alkaa muokkaamaan tai edes hankkimaan välineitä on parasta testata omat taidot.
    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    - Jani -
     
  10. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Re: Putkiaivojen telinehinta

    Ekalla kerralla testissä 21,6 sekuntia. Pari kertaa koitin uudestaan huonommalla tuloksella. :D
     

Kerro tästä muillekin!