Rakennetaanko tälläisiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja TATU, 1.5.2005.

  1. TATU

    TATU Gearhead

  2. JouniK

    JouniK Gearhead

    Tosi hieno! Tekis itsekin mieli joskus vähän customoida fillaria...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Todella hyvän näköistä jälkeä. Eipä tule toista samanlaista vastaan.
    Itselläkin on tallin nurkassa joku 10 vuotta sitten nopeasti kasaan hitsattu (=rumaa ja huonoa jälkeä) chopperifillari mutta on jäänyt sinne kun muut projektit menneet edelle.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Rakennetaan !!!!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nimimerkillä peltirumpu on aikas huima fillari.
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Edellinen olin minä.
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Häh!? Peltirumpu asuu naapurissa eikä fillaria ole live näkynyt.
    Tatu sulle respecta että olet itse tehnyt tuon, tai niin ainakin käsitin? Valmiitakin fillareita saa tänä päivänä. Ei nekään pahoja mutta toi sun cruiser näyttää hyvältä!
     
  8. chevy.

    chevy. 1st gear

    komee on pyörä paitti mun issias hermoo juilii jo pelkän kuvan näkeminen =)
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Peltirummun fillari oli ainakin viime viikolla vielä Lahdessa.
     
  10. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Kirjautuminen jäi taas.
     
  11. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tollanen on meidän muikku-Ossin Winther streamliner trike. Suurin työ oli takalokareissa, jotka on tehty Saabin pillerikapseleista. Satulan pinnotuksesta ei tullut mitään, joten vein sen viimein ammattilaiselle. Kustansi 35 €, vaikka oli osittain omat keinonahat ja kerhoalennus. 24 € kun laittaa lisää, niin saa Citymarketista liekkimaalatun kolmipyörän kromatuilla spokevanteilla. Kerpele... en oo vieläkään päättänyt, kannattiko tota nyt sitten tehdä.
    Mut tätä se nyt sitten on, toi nyt on tanskalainen etuvetokäkkänä, pikkuhiljaa pitäis alottaa Tri-Ang Bermuda polkuautoprojektia. On siivet, pinnakopiovanteet, kromimaski ja tilttiratti. Erikoismaalauksiakaan ei enää tarvi miettiä, kun E-baystä löytyi alkuperäinen teippisarja. Orizinal is bjuutiful.
     
  12. Suburban

    Suburban 1st gear

    viime kesänä tuli ajeltua omalla fillarilla jonka kasasin neljssä tunnissa...ujolle pojalle tuo ei oikein sopinu ku kaikki känniääliöt oli koeajoa vailla...
    tarkotus olis rosterista alkaaa kasaileen jos jää joutoaikaaa...
     
  13. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Joo täällä Lahdessa tää mun yksilö pyörii.

    Siitä tuli noin 3metriä pitkä ja 60senttiä korkea.. noin suurin piirtein.
    akseli väli taitaa olla 252cm. Hinnaksi laskeskelin tänään noin 55e
    eli ketjut ja kumit. Muutoin on kaikki puuhasteltu ite. Maalia ei oo tänä suvena tarkoitus pintaan laittaa, on vain lakka metallin päällä.

    T:Olli

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. TATU

    TATU Gearhead

    Mitähän sieniä peltirumpu oli syönyt ennen ton fillarin tekoa! Ei vaineskaa, toihan näyttää tosi makeelle. Ois kiva nähä ajossa. Meidän fillari on tosiaan rakennettu ihan metritavarasta Teemulle mittojen mukaan, ja sillä ois tarkotus myös ajaa. Siksi akseliväliä ei venyttetty ihan tolkuttomasti. PS. pankaa kuvia lisää vastaavista fillareista
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  16. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Ajoon on tuo minunkin pyöräni tehty, on tullu tässä jo muutama viikko ajeltua sillä koulu matkaa. Ei sillä ajaminen ihan helpointa ole, mutta on se niin kivaa että auto jää helposti kotiin ku pitää valita millä aamulla 2km matkan taittaa :D
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ootko Peltirumpu muuttanut Lahteen kun ei sun sitikkaakaan ole luulunu eikä näkyny enää vesalassa. Oli piristävä näky aina ja meidän lapset tuntee V8 motit ja sun rättärin äänestä ja aina ne ryntää partsille ku Pelltirumpu meni ohi. Siis meni, ei mene enää?
    T.Ex(?) naapuri.
     
  18. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Juu, musta on tullut melkein kokonaan Lahtelainen ku muutin tänne syksyllä kouluilemaan. Kyllä sitä vieläkin silloin tällöin tulee Vantaalla pyörittyä. kesällä nyt ehkä hieman enemmän :)
     
  19. TATU

    TATU Gearhead

    Lisättiin muutama kuva (linkki löytyy ekasta viestistä). Sellanen siitä sitten tuli. Väriksi tuli special efect green, luonossa väri on härskimpi. T:Teemu
     
  20. PeteN

    PeteN 1st gear

    Multakin löytyy tommonen customoitu fillari jolla tuli vuoden verran päitä käännytettyä ennenkö sain autokortin, ei kylläkään yhtä huolella tehty mutta asennetta siinäkin. Kuvia en tähän osaa laittaa mutta s-postiin voin halukkaille lähettää.
     

Kerro tästä muillekin!