Rambleriin kasi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Roadrunner, 8.4.2002.

  1. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Mites onnistuis 64 220 rämpylään kasin laitto. Jos vaikka laittais 5litrasen, niin mitä joutuu tekemään, tuleeko kalliiksi??? :?
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Huomattavasti fiksumpaa porukkaa löytynee http://www.amccf.com sivulta. sen keskustelupalstalla aihetta on taidettu jopa käsitellä joskus. 60-luvun lopulla Americaniin sai ainakin 290 kasia. Peruskorihan on sama joten käynee vertailuautoksi. Taitaa vaatia levyt eteen, en tiedä onko helppo saada. Tota 290 konetta ei juuri markkinoilla ole. Mitä muistan myyntipalstoja lukeneeni, Suomessa on Rämpylän keulille lyöty jos jonkinnäköistä konetta slant sixistä Chevyn pikkulohkoon. Varmaan joku on laittanut Valmetin dieselinkin.
     

Kerro tästä muillekin!