Ramchargerista puuttuu etukartaani!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja dart69, 2.11.2004.

  1. dart69

    dart69 Gearhead

    Purin tuossa viimeyönä etukartaanin ramchargerista kun oli vakionopeusnivel (se pallohomma) kulahtanu loppuun. Korjaus-sarjat ja kaikki löyty hyllystä valmiina. Mutta kas kummaa, joku seppä oli käyny jo vähän korjailemassa. Jos jollakin on jääny ylimääräinen Ramchargerin etukartaani, niin ostaisin sen pois! NP-205 - dana 44 väliin ja tuplaristikolla jakolaatikon pää. Vaihdossa saa Suomalaisen takapihavirityksen jos on tarvetta! 0500-964867 Marko
     
  2. dart69

    dart69 Gearhead

    Tai jonkun muunkin merkin tuplaristikkokartaania voi tarjota kun vaan ristikkokoko on: kupin halkaisija Ø28,5 ja leveys n. 92,5.
     
  3. dart69

    dart69 Gearhead

    Ja kartaani löyty!
     

Kerro tästä muillekin!