Ramin perän ääntely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja autoilija, 29.8.2002.

  1. autoilija

    autoilija Gearhead

    Niin ostin 250 ram vanin ja aivan liikkeelle lähtiessä kuulostaisi kuin perästä kuuluisi naksuntaa/jyrinää,vauhdissa ei kuulu mitään ylimääräistä meteliä.Ristinivel tietenkin saattaa olla en ole vielä alle ryöminyt.Tyyppivika?
    Tosin tässä on kaikki jarrutkin jumissa vielä..
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Vaihtaisin peräöljyt ensin. Jos on lukkoperä, niin lisäaine tai limited slip-mallista öljyä.

    Onko siellä perässä ylipäänsä öljyä?

    Mulla lukkoperä "palautui" toimintaan vaihtamalla öljyt.
     
  3. autoilija

    autoilija Gearhead

    Lukkoperä taitais olla,tai muuten vain ihan jumissa.Ongelmana on ollut mitä öljyä sinne pitäis laittaa?Paikallinen tarvikeliike selvittelee asiaa...Pystyykö ne vaihtamaan,jonkun pultin irroittamalla,vai?Kun ei ole tyhjennysproppua.
     
  4. autoilija

    autoilija Gearhead

    Jeps.80/90w gl5 öljyä täytyis kuulemma olla ja sitä liukastetta sekaan,napina ja ääntely taitaakin johtua juuri näiden puutteesta.Huomenna alkaa jäähdyttäjän asennus ja mahdollisesti vanilla ajelu,jarrut ja muut huollot onkin tehty tässä ootellessa,katsastus vielä edessä.
     

Kerro tästä muillekin!