Ranskalaiset autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja 454SS, 15.10.2003.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    No jos se on tarpeeks vanha ranskalainen, mutta sitten se ei olekkaan enää tuninkia. Esim. Alpine A 110 on aika hieno...
     
  3. 454SS

    454SS 3rd gear

    Kaverilla on tollanen Alpine A110. Tajuttoman pieni ja matala koppi. kaaret ja kaikki alkuperäisenä. Eikös niitä ole tehty jotain 300kpl hujakoilla?
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Valmistusmäärästä en osaa sanoa, mutta helvetin pieni se on, 700 kg lasikuitusukkula. Tietääkseni niitä ei ole Suomessa kun 2 kpl, onko kaverillasi se sininen?
     
  5. 454SS

    454SS 3rd gear

    Punainen. Kato täältä: http://www.dlc.fi/~renault/ -> arkisto -> 17. Vaasassa. Sieltä löytyy pari kuvaa. Kaverilla on myös 310 Rellu, sellainen vähän Corveten näköinen.
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Heh, olin taas väärässä. Näköjään niitä on ainakin kolme. Valkonenhan oli pari vuotta sitten Mobilistin koeajossa, muistaakseni turbolla. Varmaankin ripeä peli...
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Multa löytyy jokunen France Custom lehti. Sitä painettiin joskus suomessa.
    Yhdessä lehdessä oli vedetestä tehty kustom. Keula muistuttaa etuoviin saakka 49-51 Mercurya. Sitten oli Simca Aronde kustomoitu sekin.
    20-30 luvun rellusta vois saada vähän erilaisen rodin. Mulla on yksi 50 luvun kustomeista kertova kirja, jossa on ryppy perse rellu(4cv) maalattu scallopeilla.
    Lotus Europassa on tietääkseni Renun kone.
     

Kerro tästä muillekin!