rattiputki kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja duel, 1.10.2020.

 1. duel

  duel 2nd gear

  Meneekö 67-69 A-body putki "heittämällä" 63-66 öörli AAhan? Man ja tehost. simpukoiden ero tiedossa.
   
 2. signet

  signet Gearhead

  Jos ei heittämällä,niin ainakin helposti.Laitoin joskus -74':n putken -65 valiantiin ja ei siinä muistakseni mitään kummallista ollut.
   
 3. duel

  duel 2nd gear

  Ok, hieno juttu.
   
 4. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Uudemman putki on paksumpi kuin öörlin, yläpään kiinnikettä joutuu modifioimaan. Muistaakseni tulipeltiä vasten tulevassa pellissä olisi kiinnityspulttien jako eri eli poralle töitä. Johtoliittimissä on eroja...
   
 5. duel

  duel 2nd gear

  Okei. Nyt kyseessä olisi 69 Dartin aut. putken sovitus 64 Valianttiin. Dartissa vielä kyseinen osa paikoillaan joten siitä saa myös nuo pellit ja pannat tulipeltiin että kojelautaan muokattaviksi. Sähköjähän siinä ei kulje vilkkuja kummempaa;)
   

Kerro tästä muillekin!