Rauma Street Race 15.6

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Toke, 30.5.2013.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    Vuosien tauon jälkeen Raumalla kiihdytellään jälleen.

    Paikkana karjalankatu ja ajot alkaa 15.6 klo 12.00

    Tuolta lisätietojahttp://www.wrca.fi/index2.html
     
  2. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  3. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Oho,Panullahan on aika kovat jutut,vai oliko jutun tarkotus vaan provosoida lisää nopeita autoja paikalle...vai että oikein 14s varttimaileri... :eek:

    Ja asiaan,itte en raumaa juurikaan tunne,mutta aika paljon olen kuullu ihmettelyä ko. kadun kapeudesta moiseen toimintaan,eli järjestäjät kertokaapa lisää olosuhteista,onko tilaa riittävästi kahden auton mennä sutien,ehkäpä reilussakin sladissa vierekkäin,olettaen vielä,että nopeuttakkin saattaa samalla olla aika reilusti.
     
  4. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Menkää googlen streetviewillä karjalankatua pitkin. Saa etumakua.
     
  5. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    No joo,kävimpä "virtuaali ajelemassa" pitkin Karjalankatua,ja pakko on kyllä todeta,että henk.koht. en taida lähteä noin kaposeen ränniin luistelemaan,mutta onnea ja menestystä rohkeammille...
     
  6. ProBe

    ProBe Gearhead

    se voi tietysti tuntua kapealta, jos ei ole tottunut kadulla kilpaa ajamaan! :)
     
  7. B

    B Gearhead

    Eihän näitä liikoja järjestetä ja hyvä että järjestetään.
    Harmi vaan että aikana on sama kuin NNC Street Slide Hyvinkäällä.
    B
     
  8. Blower 69

    Blower 69 2nd gear


    Voi lapsi rukka,kyse ei ole siitä,ettei lujaa ajamisesta olis jotain hajua,vaan siitä,että jos kaksi OIKEASTI nopeeta autoa lähtee sutimaan koko ton 200m matkan vierekkäin,niin onnettomuuden mahdollisuus on todellakin suuri,koska maaliviivalla nopeutta on kuitenkin pitkästi yli 100 km/h,ja silti pito on yhä irti asfaltista!

    Tällainen tilanne on toki sinulle varmasti vieras,että jokin ihmisen tunnistama laite saattaa liikkua noinkin lujaa nopeutta,jättäen vielä peräänsä kitkerää kuminsavua,sekä hassun näköisiä kuvioita tien pintaan,mutta usko pois,NIITÄ ON OLEMASSA!!!

    Nimimerkkisi kaltaisella uretaanipurkillahan ei varmasti ole mitään vaaraa "kisailla" muiden kaltaistesi kanssa,koska nopeudet pysyvät huonommankin "kuskin" hallitavissa,eli onnea ja menestystä THE KING OF RAUMA tittelin jahtaamiseen.

    Itseään kunnioittavat oikeasti lujaa kulkevia Autoja omistavat aikuiset tuskin tulevat häiritsemään hauskan pitoanne.
     
  9. ProBe

    ProBe Gearhead

    Kyse ei olekkaan siitä, että ne OIKEASTI nopeat laitteet ottaisivat mittaa toisistaan, vaan siitä että "näytösluontoisesti" ajetaan kilpaa :)

    Ja on se ihmeellistä, jos "nopeus" menee pelkäksi sutimiseksi, se ei ole silloin OIKEESTI nopea!

    Yllättävän paljon tuntuu herättävän keskustelua tällanenkin provosointi, mut vähän niit haastajia vaan tuntuu olevan :)

    Se on totta, että moottoriurheilussa on aina riskinsä, ja ne tulee tiedostaa, mutta niitten kanssa kyllä pystyy elämään. Ja löytyy niitä todella nopeita kulkupelejä kyllä ihan lähipiiristäkin. :)

    Ja mitä nimimerkkiini viittaat, niin en omista enää kyseistä laitetta, Blower 68:n kylläkin ;)
     
  10. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Kuten varmaan itsekkin olet huomannut,ei normi katukumi juurikaan ole tiessä kiinni,eli sutimista tapahtuu hyvinkin helposti,mutta pidon puutteesta huolimatta myös vauhtia ehtii kertyä 200m matkalla reilusti.

    Nämä kaksi asiaa yhdistettynä kapeaan katuun,ja vieressä ajavaan toiseen autoon,on mun mielestä sellainen yhtälö,että ei voida puhua kilvanajosta,vaan uhkarohkeasta itsensä ja kaluston kanssa pelleilystä,joka ei välttämättä pääty hyvin.

    Näytösluontoisena hauskanpitonahan tuon kyllä ymmärtäisin hyvin,mutta kun se leikkimielisyys saattaa moneltakin unohtua,kun vastustajan takavalot alkaa kadota näköpiiristä,ja siinä vaiheessa aletaan työntää lapikasta kohti syyläriä ihan tosissaan verenmaku suussa,suomalainen autoharrastajahan ei suosiolla suostu häviämään nopeammalleen...

    Toivottavasti kaikki kuitenkin sujuu suunnitelmien mukaan,eikä vahinkoja ja ylilyöntejä tapahdu.

    Ja onnea ProBe:lle uretaanipulkasta Autoon siirtymisen johdosta... :poff: toivottavasti siirryit suoraan Mopar konsernin tuotteisiin...
     
  11. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Niimpä, se 14 sekunnin katuauto saattaa tollasessa kisassa lopulta vetää pidemmän korren....
     
  12. Juicee

    Juicee 1st gear

    69:n kaltaisille suddailijoille rata varmasti onkin turhan kapea. Nää ei oo mitkään drifting-kisat. Jos on niin paljon voimaa et vehje sutii viel maaliviivalla, olisko aika paneutua alustansäätöihin tai mennä ajeleen liimaradalle?
     
  13. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    En nyt ymmärrä kateutesi aihetta,mutta jokatapauksessa alusta toimii kuten kuuluukin,ja liiman päältäkin on lähdetty,noi katu olosuhteet+katugummit vaan on oikeesti liukas yhdistelmä,jos halutaan tosissaan mennä lujaa,ja jos taas ei haluta,on mun mielestä kilvan ajosta pohja jotenki pois. :odroll:
     
  14. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    NO,missä viipyy kuvat,ja kertomukset päivän kisoista,kohtasiko Panu voittajan,vai onko edelleen rauman nopein?
     
  15. ProBe

    ProBe Gearhead

    Ja kyllä, pidemmän korren vei joku Datsuni :( Rata oli liukas ja kapea, ja välillä otettiin lähtöjä yksitellen, välillä paritellen. :)

    Mulla ainakin kumit sananmukaisesti suli alle, eikä niissä vanhois Huuskois ollu sit enää senkään vertaa pitoja! Meni sit näytössuditteluksi koko homma. Paras aika mulla oli muistaaksen 9.56 ja ajettava matkahan ol se 200m.

    Paljon meillä on vielä opittavaa kisojen järjestämisen suhteen, mutta kyllä kait sitä sitte tekemällä oppii.

    Homma pitää saada pyörimään niin, ettei "turhaa" odottelua tule, ei kilpailijoille eikä katsojille, vaan radalla tapahtuu koko ajan, oli se sitten kilvanajoa tai väliaikaohjelmaa. Kuuluttaja oli kyllä aivan mainio supliikkimies ja siitä hänelle iso käsi!!
     
  16. BigMonsterBlock

    BigMonsterBlock 3rd gear

  17. samuR

    samuR 1st gear

    eipä tuo voittaja ollut ihan mikään perus "datsun" vaan aika oli 6.41s ja loppunopeudetkin oli yli 170km/h jotenka mahtaako tälle löytyä voittajaa tulevissa RSR kisoissa? :poff: ja tämähän tosiaan oli 200m kisa.. 8)
     
  18. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    :eek: jos noi lukemat on totta,eikä huonoa pilaa,niin täytyypä myöntää,että riisipaahtimessa on ollu jonkunmoista työntövoimaa... :D
     
  19. Joni P.

    Joni P. 3rd gear

    Eihän se ollut kuitenkaan edes vielä viritetty. Avaamaton vakiomoottori vakioahtimilla vielä ja katalysaattoritkin paikallaan. Putkisto vaihdettu ja ahtoja nostettu.

    Moottorina vajaamukinen 3.8l V6

    Siinä voittajan kyytiä:
    http://www.youtube.com/watch?v=VvO7cBizgfk

    Oli kyllä todella hienosti järjestetty tapahtuma ja tosiaan kuuluttaja oli asiallinen supliikkimies. Yleisö varmasti viihtyi.

    Josko ensi vuonna uskaltaisi enemmänkin porukkaa viivalle niin ei jää niin paljoa tänne nettiin spekuloitavaa.
     
  20. ProBe

    ProBe Gearhead

Kerro tästä muillekin!