Rauma Street Race!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Shining Whit, 15.6.2024.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Kaiken muun tarjonnan lisäksi, tänäänjärjestettiin Rauma Street Race.200 metrin kisa todellista noupreppia, teollisuusalueella, maalin jälkeen loiva vasen, kirraa.

  No, omalta kohdalta arvontaa et mihkä ja arpa osui Raumaan. Järjestäjät hyvää jengiä ja tuttua porukkaa, samoin kuin osa kisaajista. Vielä et millä; arpa osui siinä kohtaa Blown Broom Dusteriin. 400 isolohko, remmiahdin E85:lla, TF 727 ja Dana 60 3.7 välityksellä.

  Osallistujamäärä oli rajoitettu 30, varikko on pieni eikä enempää tilaa ollut. Trailerien väli sellanen 30 cm.

  No, puol ysin aikaan paikalle, paperityöt ja varikolle. Kattelee kalustoo... tuttua ja tuntematonta. Aika rajua vehettä, täält pääsee aikasin himaan. Paikalla Vellamoa, Sjömania, Hermusta, Huhtakangasta, Karttusta. Uus tuttavuus oli Kemistä tullut coupecorolla 2.7 turbo ja automaatti. Bemaria, Skylinea jne. Eksoottisimmasta päästä Fiat 600 PRV V6:lla Webereineen...

  Leima meni sujuvasti ja kuljettajakokous samoin. Ensin aika-ajoa. Latu on liukas ja kapea. Maalin jälkeen saa jarruttaa vauhtia pois reippaasti mutkaan, ja kolmen parin jälkeen paluu. Kolme kierrosta lajittelua, ei muuten oo helppoo ku heinänteko,

  Lajittelujärjestys, Sjömanin Junnu Vallulla, kakkonen turbocorollallaEskola, sit mä, Virkkunen, Hermunen, Karttunen, Ikonen, Vellamo. Erot niin pieniä et yks virhe ja laulukuoro kutsuu.

  Eka kierros, vastassa Ruususen Johanna Valiantilla. Ei ny ainakaan punavaloa, ja parikymppiä takkiin siinä. varovasti ajellen niinku koko päivän mut maalissa ensin ja jatkoon. Vähän meinas hikee pukkaa ku Johannakin ajoi oman enkkansa. Hyvä Johanna!

  Toka rundi, Bemari vastassa. Viivalle, pohjoisen ajanottovehkeet aika herkässä, en näe vasemmalta radalta kuusta joka on lähellä ja matala, tarvii kurottaa apparin puolelle. Keltaset alas, liikkeelle ja punanen loistaa kuusessa. No, perkele, mennään silti kaasu pohjassa loppuun!

  Takas ja varikolle,pakkaushommiin. Jengi näytää peukkuu ja hymyilen takas. Sellanen päivä. Tulee kysyy et mikset lineupissa. No ku otin punavalon. No niin otti naapurikin, sä 0.02 ja naapuri 0.06, eli jatkoon!

  Kolmas kierros ja "Rauman Kuningas, stadin tappaja", Karttusen Pete Vastassa Vallulla. Nyt ei punaista. Aikalail yhtäaikaa liikkeellä, mä pintakaasulla ja Pete sutien, kakkosta tupaan ja lisää kaasua, Karttusella vähempi voimaa ni eroa tulee heti ja voitto himaan.

  Seuraavana semit, Corolla vastaan Hermusen Rambler ja mä vastaan päivän selkeesti nopein Sjömanin Junnu, yllätys, Valiantilla. Junnun rengas ja linkit toiminut hienosti, ei oikeen saumaa lehtijousilla ilman hilavitkuttimia luistinradalla. Tasanen lähtö, Junnu vähän ahnehtii kaasun painamisessa ja pito irti jolloin mä sit pedaalia syvempään eikä saa kiinni. Kakkosella maaliin, 176 vauhtia!

  Finaalissa vastassa Janne Virkkunen coupecorollalla jossa Toyotan 3RZ nelipyttynen ja automaatti. Isohko nelonen maltillisella (vielä) paineella. Corolla oli nopeampi,mutta onnistuin saamaan paremma reaktiot joiden turvin voitto himaan!

  Erittäin positiivinen ylllätys, paitsi voitto niin koko tapahtuma. Yritin ajaa järkevästi laina-autolla radan ehdoilla eikä kaasu ollut pohjassa montaakaan kertaa edes maalipäässä. Finaalivoitto reaktioilla oli kans palkitsevan tuntuinen.

  Kaikenkaikkiaan hieno päivä,kiitos rutkasti No Limit Motor Clubille ajanotosta, Ja West Coast Racing & Cruising Associationille käytännön järjestelyistä! Hieno että tällaisia ruohonjuuritapahtumia vielä järjestetään!
   
  Muokattu: 16.6.2024
  Bukero, FuryIII '71, hantta ja 16 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Keme

  Keme Gearhead

  Tää on tosi jees "perinne"tapahtuma. Tälläkin kertaa tuolla oli tosi monipuolista kalustoa ja nimenomaan hyvä grassroots meininki.
   
 3. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear


  Menoa ja meininkiä:)
   
 4. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Oli tänäkin vuonna hieno tapahtuma. Omaa aikaani viimevuodesta sain parammettua reilusti.
  Kaavioon vastaan virkkunen corollalla, joten ajaminen loppui odotetusti heti ekaan kierrokseen. Ei vaan 1.3 kone riitä enää isoja moottoreita vastaan, eikä rengas valintakaan paras mahdollinen ole. Yritin ainoaa mahdollisuutta eli äärimmäsen hyvää reaktiota toivoen että vastustaja nukahtaa lisänä kaikki teho mitä koneeseen uskalsin säätää, tuloksena punavalo ja sutiminen lähes maaliin asti. Mutta hauskaa oli. Tarkoitus ens vuonna tulla uudestaan, josko vielä vähän saisi carinan kulkua parannettua.
   
 5. F-body

  F-body Gearhead

  Hieno tapahtuma johon kannattaa osallistua ainakin kerran jos homma on lähellä sydäntä. Kirjoittajalla oli kyllä pikkusen hesalasit päässä kun juttua kirjoitti vetäen kotiin päin No leikki sikseen viivalla oltiin ja melkonen pedal fest se oli ku kummatkin veti 150 m joutavaa enemmän tai vähemmän melkein ovenkahvat kopisten. No ei pärjänny ihan pikkulohkolla isolohkopumppua vastaan ja hattu päästä kisan voittajalle.
   

Kerro tästä muillekin!