Rekkakuskit (70-luvun TV-sarja)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TiedäHäntä, 30.10.2013.

  1. TiedäHäntä

    TiedäHäntä 3rd gear

    Joku on ladannut Youtubeen Rekkakuskit-sarjan (Movin´ On) ensimmäisen tuotantokauden. Sarja oli aikanaan 70-luvulla parasta mitä telkkarista tuli, siis alle kymmenvuotiaan pikkupojan silmin katottuna…Aika keskinkertainenhan tuo oikeesti on…

    Youtuben haku löytää tuon tosi huonosti, kun nuo nimen molemmat osat on niin yleisiä. Mut laita hakukenttään lisäksi ladanneen tyypin nimimerkki eli kirjoita ”movin on alain marion” niin jaksot löytyy.

    Nostalginen pläjäys!
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

  3. xp

    xp Gearhead

    Ou jee, ala-asteen jäbille tämä oli kova juttu ennen.
     
  4. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Olipa se mukavaa kun saunan jälkeen joi pullollisen Siesta hiilihapotonta appelsiinijuomaa ja söi pätkän kiuaslenkkiä Rekkakuskeja odotellessa.
     
  5. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Jes, Sonny Pruitt & Will Chandler ja Kenworth!
    Joka jakso töllötettiin ja tarkasti.
    TV tarjonnan laatu on suhteellista. 70-luvulla oli kaksi kanavaa, tsekkiläisiä pahvianimaatioita, spede-show ja Disneytä näytettiin kerran vuodessa, Jouluna 1/2 tuntia. Alistair McLean romskuja, Jerry Cottoneita ja sarjiksia luettiin pirusti, mutta elokuvissa ei maaseudulta päässyt käymään juuri koskaaan. Kyllä Movin'on oli tosi kova juttu.

    [​IMG]
     
  6. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    S.Pruitt KW oli saatavana AMT muovimallina;
    [​IMG]
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kiitos vinkistä, sarja teki lähtemättömän vaikutuksen.
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Noihin aikoihin oli Helsingissäkin useita eri firmojen kuorma-autoja, jotka oli maalautettu S.Pruitt -rekan väreihin.
     
  9. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Löytyi myös minulta tuo Pruittin Kenworth kirjahyllyssä!
    Kyl se 70-luvun kova juttu oli,Sheriffi McCloudin kanssa jäänyt kyllä mieleen...
    Mulla on aika moni pienoismalli muuttunut sitten isompana poikana oikeaksi samanlaiseksi,tuollaista en oo edes rohjennut ajatella(paitti nyt)...Myisköhän eräs diiselimies omansa??
     
  10. ari vw

    ari vw Gearhead

    Vähän ot. kössi kengurua tuli kans- ja tekijä asu sillon samassa talossa...
     
  11. bdr529

    bdr529 1st gear

    Rekkakuskeista näki "oikeata" amerikkaa myös kaupunkien ulkopuolelta. Telkkarista tuli toki länkkäreitä mutta nykymaisemia ei paljon mistään voinut katsella.

    Poliisisarjoissa näki kyllä makeita autoja tuolloinkin (Rockfordin Firebird, Cannonin Lincoln, Barettan Chevy) mutta niissä pyörittiin aina kaupungeissa.

    Vaan kyllä pikkupoikanakin alkoi vähitellen huomata miten Rekkakuskien juonet noudatti yleensä aina samaa kaavaa jossa yrittäjyyden riskit tuli kyllä selväksi. Mutta se äänitorven soittaminen oli aina niin hienoa!
     
  12. MercComet

    MercComet Gearhead

    Sarjaa seurasin innolla. Jäkessä piti oma Kenworth saada niin hain viikkorahoilla semmoisen metallisen Muovibaarista. Ei noissa väreissä ollut, mutta jenkkirekka kuitenkin!
     
  13. SamiL

    SamiL Gearhead

    Se siinä huvitti, kun nämä ajelivat rekallaan koko ajan kaikenmaailman pikkuteitä, tienvarteen kuvausta varten pystytetty pahvitaulu "WHATEVERTOWN, 45 miles" vain ilmavirrassa lepatti, ja aikataulussa oli aina varaa pysähtyä jelppimään kaikkialla asuvia tuttuja. Kenworthkin tuntui huonolta valinnalta, kun siihen tuli yhtenään vikaa. Välillä hävisivät yllättäen jarrut ja milloin mitäkin :rotfl:
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tämä on kyllä totta. Etenkin siihen aikaan täällä ei telkkarissa näytetty Amerikasta muuta kuin kaikenlaisia ongelmia. Sehän se tuntuu olevan kyllä pääaiheena nykyäänkin...
    Oikeata Amerikkaa ei kyllä paikanpäälläkään näe, jollei poikkea Interstatelta pikkukaupunkien läpi kulkeville vanhoille valta- ja maanteille.
     
  15. bdr529

    bdr529 1st gear

    "I've been from Tucson to Tucumcari, Tehachapi to Tonopah,
    driven every kind of rig that's ever been made,
    driven the backroads so I wouldn't get weighed..."

    (Little Feat: Willin')
     
  16. mf440

    mf440 1st gear

    Juu, tämä oli hyvä vinkki. Movin' On DVD:t pirun kalliita jostain syystä. Mulla oli tommonen koottava pienoismallikin kakarana. Samat aatokset kuin monella tässä viestiketjussa, ja nyt kokoelmissa aika paljon lapsuuden telkkarisarjoja joissa autot oli autoja ja miehet miehiä, ja ei sitten paljon muuta ollutkaan
     
  17. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Suurkiitokset TiedäHäntä!

    Olen monasti etsinyt ko. sarjaa, mutta nyt lykästi - ansiostasi.
     
  18. SamiL

    SamiL Gearhead

  19. voittol

    voittol 2nd gear

    Täytyy kanssa vähän avautua : olihan tuo rekkakuskin homma ensimmäinen oma toiveammatti , juurikin tuon sarjan ansiosta, kesti vissiin siihen asti , kun reinikainen vei aatokset toiseen ammattiin, nykyään ei ole kyllä mitään toiveammattia , vaikka tulee telkkaa vahrattua aikas paljo!
     
  20. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Legendaarista.
    Frank Converse, ei semmosta nimeä voi olla :D
    Seuraavaksi täytyy kaivella Frank Cannon juutuubista.
    Hakkaavat 100-0 tämänpäivän realityshitit.
     

Kerro tästä muillekin!