Rekvisiitasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Fat Larry, 19.3.2004.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hyvin on p**ka irronnut tähän mennessä, vaikka pytty on uusi. Ido 59 olisi klssikko pytty. Hehheh... :lol: Putki radiota en uskalla pistää kosteuden takia pieneen kylppäriin.
    Yhdellä tutulla on pihaan tehty sota aikainen korsu vanhasta pottukellarista ja löytyypä hänen pihasta toimiva tykkikin (on kokeiltu). Korsun sisustus noudattelee sota aikaa. Kesällä kuulema olisi tarkoitus kaivaa juoksuhauta korsun eteen. Arvatkaa mikä on puolustus suunta.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Autoa varten löytyy muutama viiskyt luvun aikakausi lehti ja pari kappaletta Ford Times lehteä vuodelta 55 (kiitos Heikkisj).
     
  3. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Koskahan rintama on valmis hyökkäykseen...? :lol:
     
  4. kelekura

    kelekura Gearhead

    oisse hienoo ku savon sanomissa lukis jotta kovapanos-ammunnat.vaarallinen alue torin etelä pää, vanha-satama,kolomisoppi etc.alueella liikkuminen kielletty.
     
  5. kelekura

    kelekura Gearhead

    semmonen punanen pvc soffa on muute aikasta legendaarinen ja ainutkertanen.muistan ku mummolassa oli semmonen ja siinä ku helteellä istu sortsit jalassa ni eipä kyllä livettäny.jo olohuoneen sisustukseen kuuluu myös ehtottomasti kokolattia matto joka haisuu mukavan tunkkaselle.
     
  6. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo on mulle kans kertynyt vanhaa roinaa,kun sitä on tullut haalittua sieltä sun täältä;
    vanhoja putkiradioita,vanhoja aikakauslehtiä 30-40-luvuilta,löytyy muuten ruotsinkielinen 1928-painettu Chervoletin ruotsintehtaista kertova opus..saattaa olla siinä aika mielenkiintoista tekstiä kun ymmärtäisi vaan..ihan hyvänkuntoinen se on..
     
  7. platuart

    platuart Gearhead

    Harvalla tietty mitään kauhian vanhaa pinstraippia tms. on seinällään (tai jos on, olen kiinnostunut...) Mutta kai sullakin Kustumievo nyt jokunen straippipaneli seinälläs on? Vai onko ne niin hienoa taidetta ja uniikkikappaleita, ettei niitä lueta ollenkaan rekvisiitaksi?
    Itellä on kertynyt noita straippeja, öljyväri- ym. tauluja 13 eri taiteilijalta ja omia tekeleitäkin taitaa jokunen olla seinillä jossakin päin Suomea..
     
  8. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Rekvisiittaa...hmmm... Mulla ainakin 50´s huonekalut ja muu aikakauteen liittyvä materiaali ovat oleellinen osa koko lifestyleä. Oikeastaan enää TV-kaappi puuttuu,että saisi noi modernit laitteet piiloon.Ja tietenkin oikean aikakauden kämppä...
     
  9. makke

    makke 1st gear

    Vosin tilata sulta pari. Mut niistä sit lisää privana.
    BTW, se nro.1 bilispallotuhkis on ihan siisti tossa rengaspöydän päällä. :wink: Sopii hyvin kun vanteen sisältä tulee kelatainen valo.
    Jutut jäi harmi kyllä vähiin Teivossa, oli ihan tajuton kanuuna meikäläisellä. :sad:
     
  10. makke

    makke 1st gear

    Mä heitin eteiseen vähän vanhempaakin matskua noiden 50's romppeiden sekaan. Nyt on saamarin siisti -38 pystykorva, -40 juomapullo, ryssän sota-ajan kypärä, jossa sirpale kiinni (kiitti nimimerkki "Perkele"), vanha mustaruutiaseen ruutisarvi, pistin, vanha kookas tykinluoti vuodelta 1918, isoisän itse tekemä puukko jatkosodan ajalta.
    Tulossa vielä ainakin suomi kk, vanha panosvyö ja yksi Barabellum.

    En ole sotafriikki, noi on vaan isoisän kunniaksi kerättyjä. Siitä kun on kirjakin kirjotettu sun muuta. (aseet dekoja kaikki)

    EDIT: Arempi tyyppi käännähtää eteisestä pois. :wink:

    _________________
    -Makke-
    autoharrastusta...
    http://www.makkesgarage.com

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2004-03-30 15:06 ]</font>
     
  11. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Platuart:joo onhan toki kaikkee straippeja mul seinät täys..netistä olen poiminut 30-40luvun autojen kuvia..vääntänyt ne mustavalkoisiks,tulostanut ja kerännyt "kuvakokoelmina" yhteen ja raamittanut..kaikkee kylttejä ja varoitustauluja on pitkinpoikin..auton osia koristeena:turbo,30-luvun auton ajovalo,sivuventtiilikansi,myös puusukset ja kaikenlaiset vanhat puulaatikot kuuluu huonekuvaan..onhan noita ja pikku hiljaa kertyy lisää..muijakaverin navetta saa varmaan pienen tonkimisen,kunhan toi lumi vähän ensin sulaa,jos/kun sielt löytyis jotai kivaa..=)
     
  12. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Tästä ihan vain tuli mieleeni, että vanhoja lehtiä on ennenaikaan usein ollut tapana käyttää lämmöneristeenä, ja jos vanhan talon katto ei ole vuotanut, niin sieltä saattaa löytää hyväkuntoisiakin... :wink:
    (Tosin harvemmin toki tuota menetelmää on navetoissa käytetty.)
     
  13. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eiköhän tämä tuttu henkilö ole jo valmistautunut puolustamaan pihaansa :lol:
     
  14. juluma

    juluma 1st gear

    Jos haluu asiallisia sohvia,niin eiku bussi-ja juna-asemilta kysyyn vanhoja odotustilan sohvia!On tyylikkäitä!Ehkä kylläkin 60-70luvun tyyliin mut parempaa odotellessa!
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    kustom4evolle: Jos raaskit luopua tuosta parittomasta 30-luvun ajovalosta, voisit ottaa yhteyttä vaikka yv:llä. Noita parittomia kuuppia kun meikäläisellä tuossa pyörii enemmänkin.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-05-19 10:37 ]</font>
     
  16. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    laitoin privaattia...
     
  17. e

    e 3rd gear

  18. pas2

    pas2 Gearhead

  19. tuiremc

    tuiremc Gearhead

  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    [​IMG]

    Karu vaihdekepin nuppi...
     

Kerro tästä muillekin!