Rekvisiitasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Fat Larry, 19.3.2004.

  1. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo löytyihän sielt muijakaverin navetast jotai roinaa..isi oli iloinen kun kanniskelin vanhoja sähkömoottoreita,husqvarna-mopon tankki,maitokärrit,vanhoja sähköpaimenia yms rojua..vielä etsinnät jatkuu,pari hevosella vedettävää peltokonettakin on kutkuttanut mieltä pellon laidassa..=)
     
  2. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Ei nyt ihan vanhaa tavaraa mutta keräilyhulluutta kumminkin... Olin paikallisen marketin leluosastolla etsimässä kaverin pikkuskloddille synttärilahjaksi jotain sopivaa, löytyihän sieltä yksi Springer HD mutta sitten nostin katseeni ja...

    Koko saatanan hylly täynnä HotWheels pikkuautoja!!! Ainakin sata erilaista erilaisista LSD-kustomeista klassikkomuskeleihin - euro/kpl! Voitte arvata että lähti muutama (?) mukaan. Oli muijan ilme näkemisen arvoinen kun aikuinen äijä kantaa pikkuautoja kotiin. Mukaan tarttui ainakin '68 SS Nova, '69 HemiCharger, '47 Kustom Chevy ja monta muuta.
     
  3. 5EISKA

    5EISKA 1st gear

    tosiaan kummipoikien kanssa kun ollaan leluostoksilla niin setä joutuu ostaa itelleen aina jotai kivaa...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 5EISKA 2004-05-26 20:55 ]</font>
     
  4. Yogi

    Yogi Gearhead

    Kyllä sitä roinaa kanssa kertyy välillä kun oikeaan paikkaan eksyy. Vanhaa lastenvaunua, rattikelkkaa yms.

    Nyt olisi haave pelastaa talteen sellainen vanha vessanpytty, jossa säiliö on katonrajassa ja tyhjennys tapahtuu vetämällä ketjusta. Sellaisen kun jostain löytäisi... Istuisin peellä kokoajan.
     

Kerro tästä muillekin!