Rengasonlinen renkaista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja jone-70, 16.4.2009.

 1. jone-70

  jone-70 2nd gear

  Minkälaisia on rengasonlinen renkaat? Ei ole ainakaan hinnalla pilattuja, mutta lyökö niissä kätensä paskaan? Halvimmat 235/55/16 noin 60 eeroo kpl, paikallisesta rengasliikkeestä kun kysyin, niin halvimmat 230 eeroo vanteille laitettuna, siis pari.
   
 2. tabs

  tabs Gearhead

  Riippuu merkistä mitä ottaa...Goodridessä on ollu pystyheittoja, nankang,nexen parempia.
  Vähän tietysti makuasia mitä muita ominaisuuksia mustan värin ja pyöreyden lisäksi renkaalta odottaa...
  Itelle on tulossa Nankang ns-2 215/45/17 käyttikseen
   
 3. idiot

  idiot Gearhead

  ite tullu muutamat kierrokset amatsuunii renkaita ostettua.
  paukku baarumit 195/50 oli ekat ja ei ollu ongelmia.

  toiset oli toyon 205 & 225 ei ongelmia, ainut mikä nyt
  ei kauppaan kuulu oli pito :oops: :poff:
   
 4. tw

  tw 1st gear

  Mulla on ollut jo parivuotta 255-50-16 Nakangit Transamissa. Ihan toimivat renkaat ei pahaa sanottavaa.
  Maksoi sillon noin satasen kappale.
   
 5. TTA

  TTA 1st gear

  En kyllä uskaltais merkittömiä ostaa. Muutamat Falkenit tilannut tuolta eikä niissä ollut ainakaan mitään valittamista.
   
 6. Ana67

  Ana67 Gearhead

  No nää vinkuintian nagkogit tms toimii kohtuullisesti kuivalla, mutta sateella ovat aivan liirum laarum. Ja ajomukavuus kehnohkoa, kovia...

  Mutta kuten sanottu mitä renkaalta vaatii, oha ne mustia ja suurinpiirtein pyöreitäki :D . Itse EN ostaisi, ostaisin seuraavan hintaluokan merkkejä.
   
 7. Jape105

  Jape105 Gearhead

  Juu itte kans tilaillu tuolta monet vuodet.
  Ei oo ollu valittamista mutta ei noi ''OIKEIDEN'' rengasliikkeiden halppis renkaatkaan oo mistää kotosin kaverit aina hakee halppis kumeja noista liikkeistä ja kehuu et ei maksanu ku 400 euroo sarja ja pito on kans sen mukasta.

  mutta verratkaa aurora/nankang yms. renkaiden hintoja liikkeestä ja verratkaa samoja merkkejä rengas-onlinessa.
  tohon scorpioon kyselin pirruuttani kumeja noista liikkeistä ja sanovat että 500 alle asennettuna 430€ ilman töitä samat kumit onlinessä 240 ja ne kumit on KOTIOVELLA.

  Kaveri osti tuolta kumit rengasliikkeessä haukuttiin koko pulju ja niistä ei oo kuulemma maksettu mitään maksuja?
  EU:n alueelta kuitenkin ostettu.
  Kysyin asiasta ja niistä ei kuulemma enää mee mitään maksuja.
  Rengasmyyjä veti pojot kotiin ja sano että olisit MEILTÄ saanu paremmat samaan hintaan. :eek:

  Rengas työt kannattaa käyttää jossain pikkupuljuissa.
  Ite ei huvita tehdä rengashommia enää, kukin tietää joka on ollut joskus nuorin työntekijä korjaamoilla että kuka ne renkaat vääntää vanteille ja autoihin alle. :lol:
   
 8. Henkseli

  Henkseli Gearhead

  Englannista saapi myös aika halvalla renkaita punnan kurssin takia camskill.co.uk . Ite tilasin viime ke ja ovat nyt Vantaalla.
   
 9. Dna Kerma

  Dna Kerma Gearhead

  Nii eikait se myymälä merkkaa että onko hyviä vai ei, vaan että mitä sieltä rengasonlinestä ostaa, onhan siellä kalliitaki..
   
 10. retro

  retro Gearhead

  Joo, ei kai se kauppa merkkaa, mistä on ostettu, vaan mitä ostaa. Edullisestihan tuolta saa kumeja, vaikka ostais kalliimpaakin merkkiä, niin tulee useinmiten halvemmaksi kun sama rengas vaikka "Vianorin Veijolla".

  Viime kesällä tuli mopoonkin tialttua pari kumia ja pelkässä takarenkaassa oli hintaeroa noin 50 euroa. Enkä kyllä kakspyöräseen uskalla mitään halvinta laittaa vaan ihan Pirelleillä mentiin, niin pääs vähän kanttailemaankin.

  Nyt keväällä ostin taas käyttikseen nangkangit, "ku halvalla sai". :lol: Jos nyt on sateella vähän huonot, niin onhan se komeeta, että edes joskus jaksaa tuoda perää sivuun. :oops: Kovat kumithan nuo on mutta ihan hyvin ne pitää, ja kyllä ne hintansa haukkuu. Vähän äänekkäämmät, kun jotkut TM-testivoittajat, mutta saattaa olla toista sataa (per rengas) hintaeroakin.

  Ja vajaa viikko niissä menee kotiovelle, eikä oo mitään ongelmia ollut, niin miksei tuota suosittelis. Renkaan merkki/mallihan se on sitten muuten mikä ratkaisee. Hinta ja toimitukset tuolla rengas-onlinessa ainakin toimii.

  Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan kokemuspohjainen mielipide asiasta. :wink:
   
 11. deme

  deme 1st gear

  itse tilasin

  itse tilasin rengastukku.fi nopee toimitus 2-3 arkipäivää pitäs olla ihan luotettava kotimainen toimittaja. eikä pahat toimituskulut kotiovelle
   
 12. willalande

  willalande 2nd gear

  Mikä firma myy haaparannassa renkaita ja toimittelee suomeenkin, esim 225/45/17 kesä hankook 320 eur olis kuulemma ollu hintaa matkahuoltoon toimitettuna.Vai onko ihan ankka juttu? Samat kumit ainaskin vidusti eur suomessa eikä varmaan yhtä alhaisia kuin ne goodridet?
   
 13. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  onkohan kaikissa isommissa firmoissa työallergisia iskurityöläisiä jotka ei malta odottaa että tubeless posahtaa lukkkouran yli. nimimerkillä kokemusta itteltä ja yhen invalidin autossa kanssa kun oli rengas tyhjä seuraavana aamuna kun uudet renkaat alla. ja painetta muissa pääle 1
   
 14. stangrider

  stangrider Gearhead

 15. Turnn

  Turnn Gearhead

  Mulla pyörii eturenkaina 225/60x15 Nankangin muovit, ei siis kumit. :)
  saa....nan kovat, ei varmaan kulu ikinä.
  Pitäs koittaa niitä joskus takarenkaina,piirtäis varmaan kivasti.

  Jos ei tilaamalla aivan sikahalvalla renkaita saa,niin ei kannata tilailla,on nuo rengastyöt kuitenkin aika hintavia.
  Nimim: "summitista välittäjän kautta kontissa B.F Goodrichit tilannut ja todennut että halvemmalla ja nopeammin olis saanut alle asennettuna (siiis renkaat :lol: ) paikallisesta puljusta"
   
 16. the kuningas

  the kuningas 3rd gear

  itellä hyviä kokemuksia "keskihintaisista", esim. Kumho. Riippuu tietenkin että jos kesässä menee kumit loppuu joko ajamalla tai suttaamalla niin sama se sitten on mitkä lingkingkongit siellä alla pyörii. Mutta jos mummulles ostat joka ajaa 2000km vuodessa niin kannaattaa silloin panostaa merkki renkaisiin!
   
 17. HRA-47

  HRA-47 1st gear

 18. TTA

  TTA 1st gear

  Mun mielestä taas juurikin toisinpäin. Jos paljon ajaa niin silloin pitää ajaa kunnollisilla renkailla. Kakkos/ vara-autoissa taas ollut jos jonkinlaista pinnattua ja muuta epämääräistä mikä vaan katsastuksessa hyväksytään.
   
 19. Aako

  Aako 1st gear

  Eikö se juurikin ole niin, että se kauppakassi ja joskus mökilläkäyntiin oleva auto juuri voikin olla vähän heikommassa rattaassa, sillä jolla ajetaan paljon, ajetaan luultavasti enemmän myös sateessa ym kehnommassa kelissä. eli pidollakin on enemmän väliä, se kakkosauto kun voi vaikka jäädä sinne pihalle silloin kun on vaativampi keli ajella, sitäpaitsi nuo merkkirenkaat yleensä kestää enemmän noita kilometrejä, poikkeuksena tietty ne kivikovat jyrärenkaat, jotka ei kulu millään, ei ne kyllä pidäkään edes kuivalla asfaltilla...
   
 20. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Viikon ajellut nyt Vannetukusta hankituilla halparenkailla (Goodride) ja kokemuksia:
  Ajomelu pieneni verrattuna entisiin
  Uraherkkyys väheni
  Hinta alle puolet "merkkirenkaista"
  Ei ollut pystyheittoja
  Painoja tarvittiin todella vähän
  Kulutuskestävyys selviää sitten ajastaan
   

Kerro tästä muillekin!