Rengassäädösten vapautuminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Diesel-Joe, 25.8.2020.

 1. Diesel-Joe

  Diesel-Joe 1st gear

  Mikähän on tilanne nykyään rengasmuutosten kanssa kevyt kuorkeissa? Huhua oli, että tulevana syksynä tulisi helpotusta tuohon ainaiseen rengaspelleilyyn? Onko kellään mitään todellista tietoa tästä asiasta?
   
 2. T5

  T5 Gearhead

  Mitä rengaspelleilyä nyt on ollut?
   
  1purehell tykkää tästä.
 3. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Tuollaisen vastauksen oli eräs offipalstalla kirjotteleva katsastusinsinööri saanut trafilta kun oli asiaa tiedustellut.
  Aiheena on ollut pitkin kesää että rengaskokosäännökset helpottuisi. Eli maksimi rengaskoko kasvaisi nykypäivän säännöksistä.
   
 4. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Tuota uutta lakia tässä nyt odotellaan, luonnoksessahan oli että mallisarjan sisällä rengaskoko saa muuttua alkuperäisestä +15%, eli millirajat 51mm/77mm jäisi historiaan tuon jälkeen. Mutta sitähän ei nyt tiedä mitä lopullisessa laissa tulee lukemaan kun ilmeisesti jotkut kettutytöthän valitti vissiin melkein jokaisesta lakipykälän muutoksesta..
  Moottorin tilavuusrajan poisjäämisestä lähtien.. mene ja tiedä.
   

Kerro tästä muillekin!