Rengastusta ulkomailta? +muuta pientä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Catrik, 5.9.2010.

  1. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Ois kattelussa ostaa tommonen '85 Fleetside. 37" renkaat tossa on alla ja varmaan niitä pitää joskus uusia mut noi hinnat vähän hirvittää. Pikasesti ei löytyny muuta ku täältä http://www.offroadtarvike.fi/, muita liikkeitä?? Saako ulkomailta sen vertaa halvemmalla että kannattais tilata?

    Entä millä näillä ajetaan talvella :-?
    Varmaan pienemmätkin kumit menis kovassa rahanpuutteessa mutta vähän pimennossa että miten nuo tuumakoot menee? Onko 37" kokonaishalkasija vai mitä? Voiko pelkästään tuon perusteella sanoa mitä metristä kokoa tuohon vanteelle saa?

    Sitten vielä että jos tuon rekisteröis kuorma-autoksi (nyt PA), niin sillonhan saa ajaa kesärenkailla? Saako KA:na muita etuja tai haittoja, jotain verojuttuja on vai koskeeko ne vain jos tuo auton ulkomailta?
     
  2. musse67

    musse67 3rd gear

    käys kattoo http://camskill.co.uk/ siellä on jonkun verran isoja pyöriä. Tuolta oon puolen kymmentä sarjaa tilannu renkaita ja hyvin on hommat toiminut. Haaparannasta kävin pohjosen reissulla kyseleen renkaita, niin heiltäkään ei löytynyt isompaa kun 35" ja oli nekin aikalailla kalliimmat mitä camskillillä.

    37" on kokonaishalkasija, mutta mikä on sun vanteen halkasija? taitaa metriset koot jäädä pieneksi.
     
  3. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Ei sitä "noin vain" suurella todennäköisyydellä "rekisteröidä kuorma-autoksi", jos on nykyään paku = kokonaispaino alle 3500 kg.. Katso auton kokonaispaino. Jos on alle 3500 kg, niin aika vaikeaksi menee Kekkosslovakiassa.
     
  4. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    monissa renkaissahan on m+s eli kesä ja talvikäyttöön....
     

Kerro tästä muillekin!